Pursaklar

Pursaklar Belediyesi ara tatilde çocuklar için ücretsiz girişim atölyelerini duyurdu! Pursaklar Belediyesi ara tatilde çocuklar için ücretsiz girişim atölyelerini duyurdu! Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yayımlanan duyuru ile birlikte ara tatilde 9 ile 14 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği etkileşimli atölyelerin ücretsiz bir şekilde verileceği öğrenildi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den Karne Günü paylaşımı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den Karne Günü paylaşımı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin milyonlarca öğrencinin bugün karne heyecanı yaşamasından dolayı bir mesaj yayınladı.
Pursaklar Belediyesi yılın ikinci iş buluşmasını duyurdu! Pursaklar Belediyesi yılın ikinci iş buluşmasını duyurdu! Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan son açıklama ile birlikte 2024 yılının ikinci iş buluşmasının gerçekleştirileceği ifade edildi. Toplantının yeri ve zamanı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.
Ertuğrul Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? Ertuğrul Çetin kimdir, kaç yaşında, nereli, siyasi kariyeri nedir? Yerel seçim sürecinde aday açıklamaları gelmeye devam ederken bir yandan da belediye başkanlığı görevini yürüten isimler merak ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı olarak görevini sürdüren Ertuğrul Çetin'in kim olduğu ve siyasi kariyeri de merak edilenler arasında yer alırken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
Pursaklar Belediyesi ilçede yarıyıl tatili için öğrencilere yönelik hazırlanan etkinlik takvimini duyurdu Pursaklar Belediyesi ilçede yarıyıl tatili için öğrencilere yönelik hazırlanan etkinlik takvimini duyurdu Pursaklar Belediye Başkanı yaklaşan yarıyıl tatili dönemi öncesi ilçedeki çocuklara yönelik hazırlanan etkinlik takvimini paylaştı.
Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürütülen çalışmaları duyurdu! Pursaklar Belediyesi başıboş köpekler için 24 saat yürüttükleri çalışmaları duyurdu! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda başıboş köpekler için veteriner hekimler için çalışmaların yürütüldüğü ifade edildi.
Pursaklar Belediyesinin girişimleri ile ilçedeki her mahallede konforlu pazar keyfi! Pursaklar Belediyesinin girişimleri ile ilçedeki her mahallede konforlu pazar keyfi! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye yeni yatırımlar yapılmaya devam ediyor. İlçeye yeni pazar alanları kazandırılmaya devam ederken mevcut pazar alanları da modern bir hale getiriliyor. Bu çerçevede her mahallede konforlu alışverişin tadı çıkarılıyor.
Pursaklar Belediyesi duyurdu! 1626 aile için ödemeler hesaplara yatırıldı Pursaklar Belediyesi duyurdu! 1626 aile için ödemeler hesaplara yatırıldı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan son açıklama ile birlikte Pursaklar Kart hesaplarına 1626 aile için ödemelerin hesaplara yatırıldığı öğrenildi.
Pursaklar Belediyesi'nden yapay zeka destekli çağrı merkezi uygulaması! Pursaklar Belediyesi'nden yapay zeka destekli çağrı merkezi uygulaması! Ankara'da Pursaklar Belediyesi, ilçede yaptığı yenilikle vatandaşlarına yapay zeka deneyimini sunuyor. Belediye, çağrı merkezinde yapay zeka teknolojilerini kullanıyor.
Ankara Pursaklar'da kan donduran cinayet! Babasını keserle öldüren oğul gözaltına alındı Ankara Pursaklar'da kan donduran cinayet! Babasını keserle öldüren oğul gözaltına alındı Başkent Ankara'da yaşanan bir asayiş olayı vatandaşın kanını dondurdu. Ankara'da yaşanan asayiş olaylarına bir yenisi daha eklenirken kan donduran baba cinayetinin katil zanlısı oğulun, gözaltına alındığı öğrendildi.
İstihdama köprü olan Pursaklar Belediyesi yeni yılın ilk iş arayan ve işveren buluşmasını gerçekleştirdi! İstihdama köprü olan Pursaklar Belediyesi yeni yılın ilk iş arayan ve işveren buluşmasını gerçekleştirdi! İş arayan ile işverenleri bir araya getirmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, yeni yılın ilk buluşmasına imza attı. İşçi ve işveren buluşmasına devam eden Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için yeni buluşmasına dair bilgiler verdi.
Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan Ayşe Hatun Hanım Evi'nde, Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi verildi.