Pursaklar

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin vatandaşın yanında yer almaya devam ediyor! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçedeki saha çalışmalarını sürdürüyor. Her an vatandaşın yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini açıklayan Başkan Çetin, saha çalışmalarını da aralıksız olarak sürdürüyor.
Pursaklar Belediyesinden heyelan riskini azaltmak için duvar önlemi Pursaklar Belediyesinden heyelan riskini azaltmak için duvar önlemi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde vatandaşların başına gelebilecek olumsuz durumları önleme çalışmaları devam ediyor. Son olarak ilçede bulunduğu mahallede heyelan riskini azaltması için inşa edilen duvar hakkında bilgiler paylaşıldı.
Pursaklar Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı önlem alındığını duyurdu! Pursaklar Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı önlem alındığını duyurdu! Ankara'da soğuk havaların etili olması ile beraber gizli buzlanma olaylarında da artış yaşandı. Pursaklar Belediyesi, vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için buzlanmayı önlemek amacıyla kar mesaisi yapıldığını duyurdu.
Pursaklar Belediyesi ilçede dolu dolu sömestr tatili etkinliklerine imza atıyor! Pursaklar Belediyesi ilçede dolu dolu sömestr tatili etkinliklerine imza atıyor! Ankara'daki ilçe belediyeleri tarafından yapılan sömestr tatili etkinlikleri yakından takip ediliyor. Ankara'da yapılan etkinlikler hız kesmeden devam ederken Pursaklar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler de büyük bir ilgiyle sürüyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den kış aylarında sürücülere önemli uyarı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den kış aylarında sürücülere önemli uyarı Ankara'nın Pursaklar ilçesinde belediye ekipleri gizli buzlanmaya karşı çalışmaya devam ediyor. Soğuk havalarda olumsuz durumların yaşanmaması için Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den sürücülere uyarı geldi.
Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatilinde çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor Pursaklar Belediyesinin yarıyıl tatilinde düzenlemiş olduğu etkinlikler devam ediyor. İlçe sakinleri düzenlenen etkinliklerden çok mutlu olduklarını ifade ederken, yapılan gösterilere büyük bir katılım sağlanıyor.
Pursaklar Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi! Pursaklar Belediyesi'nden yarıyıl tatilinde öğrencilere karne hediyesi! Pursaklar Belediyesi yarı yıl tatiline giren öğrencilerine karne gediyesi olarak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi ilçeye nefes aldıran meydanlar kazandırdığını duyurdu! İşte Pursaklar'ın 5 yıllık bilançosu Pursaklar Belediyesi ilçeye nefes aldıran meydanlar kazandırdığını duyurdu! İşte Pursaklar'ın 5 yıllık bilançosu Yerel seçim sürecinde parti adayları açıklanmaya devam ederken AK Parti, ilçe belediye başkanlığı için yeniden Ertuğrul Çetin dedi. İlçede 5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten Çetin, yeniden aday gösterilmesi ile birlikte seçim çalışmalarına başladı. Pursaklar Belediyesi ise ilçeye kazandırılan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.
Pursaklar Belediyesi ünlü "Hisseli Harikalar Kumpanyası"na ev sahipliği yaptı Pursaklar Belediyesi ünlü "Hisseli Harikalar Kumpanyası"na ev sahipliği yaptı Pursaklar Belediyesi düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında çok ünlü bir tiyatro gösterisine ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanı Çetin gösterinin kapalı gişe oynandığını açıkladı.
Pursaklar Belediyesi ara tatile özel Paydos oyununu duyurdu! Pursaklar Belediyesi ara tatile özel Paydos oyununu duyurdu! Bugün Pursaklar Belediyesi tarafından yayımlanan son duyuru ile birlikte gençlere özel Paydos oyununun gerçekleştirileceği ifade edildi. Bakan Çetin tarafından oyun hakkında bilgilendirme yapıldı.
Pursaklar Belediyesi gençleri Çanakkale kampına uğurladı Pursaklar Belediyesi gençleri Çanakkale kampına uğurladı Gençler için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam eden Pursaklar Belediyesi, gençler için kamp programları düzenlemeye devam ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin farklı sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunabilmeleri için bu kez ilçede ikamet eden genç kızları, Çanakkale Eceabat Gençlik Kampına uğurladı.
AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Çetin'e ilçede coşkulu karşılama! AK Parti Pursaklar Belediye Başkan adayı Çetin'e ilçede coşkulu karşılama! AK Parti yerel seçim hazırlıklarını sürdürürken dün Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında Ankara'nın ilçe belediye başkan adayları duyuruldu. Pursaklar'da yeniden aday gösterilen Ertuğrul Çetin'e ise ilçede coşkulu bir karşılama hazırlandı.