Pursaklar

Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri devam ediyor! İşte günün konukları Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günleri devam ediyor! İşte günün konukları Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen ve Ankara'nın genelinden kitapseverlerin yoğun bir ilgi gösterdiği Pursaklar 2. Kitap Günleri tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin etkinlik ile ilgili güncel bilgiler paylaşmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 2. Kitap günlerine davet etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin vatandaşları 2. Kitap günlerine davet etti Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri yoğun bir ilgi ile devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bugün kendisini de programı ziyaret edeceğini açıkladı.
Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri başladı! Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Pursaklar 2. Kitap Günleri başladı! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki kitap severleri yazarlar ile buluşturan 2. Kitap Günleri yoğun bir ilgiyle açıldı. Cumhur İttifakı ve Ak Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok ve Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin olmak üzere bir çok önemli kişi katıldı.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi Pursaklar Belediyesi ilçedeki genç erkekleri Kapadokya'ya gönderdi
Pursaklar Belediyesinin kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarına büyük ilgi! Pursaklar Belediyesinin kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarına büyük ilgi! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe kadınların vakitlerini dolu dolu geçirebilmeleri ve meslek sahibi olmalar için onlarca branşta kurs veren Hanım evlerine ilgi günden güne artıyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin binlerce kadının eğitim gördüğü Hanım evlerine yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin asker gecesine katıldı! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çetin, bu kez vatani görevini yapmak üzere askere gidecek olan Ali Aykurt için düzenlenen asker gecesi programına katıldı.
Pursaklar Belediyesi tüm vatandaşları 2. Kitap Günlerine davet ediyor Pursaklar Belediyesi tüm vatandaşları 2. Kitap Günlerine davet ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinden kitapseverler için müjdeli bir haber geldi. Pursaklar Belediyesi, Pursaklar 2. Kitap Günlerinin yarın kapılarını açacağını duyurdu. Kitap Günleri 18 Şubat'a kadar açık olacak.
Pursaklar Belediyesi'nden gençlere Nevşehir çıkarması! Pursaklar Belediyesi'nden gençlere Nevşehir çıkarması! Pursaklar Belediyesi, ilçe gençlerinin doyasıya eğleneceği bir etkinliğe imza atıyor. Belediye tarafından ilçe gençleri, Nevşehir'de kamp yapma imkanına erişiyor.
Pursaklar Belediyesi 5 yıllık bilançosunu açıklarken tarihi rekorun kırıldığını duyurdu! Pursaklar Belediyesi 5 yıllık bilançosunu açıklarken tarihi rekorun kırıldığını duyurdu! Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına 5 yılda 828 sokağı yenilediklerini belirtti. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada tarihi rekorun kırıldığına da dikkat çekildi.
Geleceğin müzisyenleri Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim görüyor Geleceğin müzisyenleri Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim görüyor Pursaklar Belediyesi verilen hizmetlerine ek olarak ilçe vatandaşlarının sosyal ve kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu bağlamda belediye tarafından açılan müzik kurslarında eğitim gören insanlar kendilerini geliştirme fırsatı buluyor.
Pursaklar Belediyesi ilçedeki 14 - 18 yaş arası gençler için kamp programına devam ediyor! Pursaklar Belediyesi ilçedeki 14 - 18 yaş arası gençler için kamp programına devam ediyor! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki sosyal etkinlikler devam ediyor. İlçede ikamet eden gençler için birbirinden farklı gezi programlarına imza atan Pursaklar Belediyesi, 14 - 18 yaş arası gençler için düzenlediği kamp programları kapsamında bu kez Nevşehir ile devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den 6 Şubat depremleri için anma mesajı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den 6 Şubat depremleri için anma mesajı Geçtiğimiz yıl tüm ülkeyi derinden yaralayan ve unutulmaz bir iz bırakan 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü nedeniyle Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından bir anma mesajı yayınlandı.