Pursaklar

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada! Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ilçe sakinleriyle bir arada! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bugün ilçe esnafı ile bir araya geldi. Esnafla sohbet eden Başkan Çetin, kandillerini de kutladı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede spor yatırımlarının devam edeceğini söyledi Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçedeki küçük çocuklar ile futbol sahasında bir araya geldi. Başkan Çetin'in çocukla penaltı atışı yaparken yanlarında olduğu keyifli anlar yaşanmasına sebep oldu.
Pursaklar Belediyesi, Berat Kandili özel programı için kadınları davet etti! Pursaklar Belediyesi, Berat Kandili özel programı için kadınları davet etti! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tarafından yapılan açıklamalara göre Berat Kandili programına özel kadınların davet edildiği ifade edildi.
Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımının yapılacağı adresi açıkladı! Pursaklar Belediyesi bu cuma sıcak çorba dağıtımının yapılacağı adresi açıkladı! Pursaklar Belediyesi tarafından her hafta olduğu gibi bu hafta Cuma günü de sıcak çorba uygulaması yapılacak. Belediye, yaptığı son açıklamada dağıtımın yapılacağı adresi açıkladı.
Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini ulaştırmaya devam ediyor Ankara'nın Pursaklar ilçesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediye tarafından yardımlar düzenli olarak gerçekleştiriliyor. Yardımları sistematik ve planlı bir şekilde ulaştırdığını belirten Pursaklar Belediyesinin hizmetleri ilçe halkı tarafından da memnuniyet ile karşılanıyor.
Pursaklar Belediyesi ilçede sahnelenecek yeni tiyatro oyununu duyurdu! Pursaklar Belediyesi ilçede sahnelenecek yeni tiyatro oyununu duyurdu! Pursaklar Belediyesi tarafından vatandaşlara düzenlenen kültürel ve sosyal etkinlikler kapsamında yeni bir bilgilendirme yapıldı. Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde düzenlenecek "Binbir Gece Masalları" oyununa tüm vatandaşlar davet edilirken biletler kısa sürede tükendi.
Pursaklar Belediyesi kadınlar için sıra gecesi düzenledi! Pursaklar Belediyesi kadınlar için sıra gecesi düzenledi! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçedeki çalışmalar devam ediyor. İlçede kadınlar için birbirinden faklı etkinliklere imza atan Pursaklar Belediyesi, bu kez düzenlediği sıra gecesi ile ilgili detayları paylaştı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Online Halk Meclisi hizmeti ile yaptıklarından bahsetti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin Online Halk Meclisi hizmeti ile yaptıklarından bahsetti Ankara'nın Pursaklar ilçesinde Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesapları üzerinden belediye hizmetleri ile ilgili vatandaşlara bilgilendirmeler yapıyor. Bu kapsamda Başkan Çetin Online Halk Meclisi faaliyeti ile neler yapıldığını anlattı.
Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günlerinin finali yapıldı! Pursaklar Belediyesinin düzenlediği Pursaklar 2. Kitap Günlerinin finali yapıldı! Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen kitap günlerine yoğun bir katılım sağlandı. Pursaklar 2. Kitap Günleri, görkemli bir kapanışla kapılarını ziyarete kapattı.
Pursaklar Belediyesi 2. Kitap Günleri bugün sona eriyor Pursaklar Belediyesi 2. Kitap Günleri bugün sona eriyor Pursaklar Belediyesi tarafından bu yıl 2. defa düzenlenen Pursaklar Kitap Günleri bugün bitiyor. İlçe ve şehir halkının büyük bir ilgi gösterdiği ve on binlerce kişinin ziyaret ettiği kitap günlerinde günün konukları açıklandı.
Pursaklar Gençlik Akademisi çalışmalarına devam ediyor! Gençler bizim geleceğimiz Pursaklar Gençlik Akademisi çalışmalarına devam ediyor! Gençler bizim geleceğimiz Pursaklar ilçesine yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Pursaklar ilçesindeki yatırımlar gençler için hız kesmeden devam ederken ilçede hizmete açılan Pursaklar Gençlik Akademisi de ilgi görmeye devam ediyor.
Pursaklar Belediye Başkanı Çetin kitap fuarını değerlendirdi! Pursaklar'da okuyan bütün öğrenciler kitap günlerini gördü Pursaklar Belediye Başkanı Çetin kitap fuarını değerlendirdi! Pursaklar'da okuyan bütün öğrenciler kitap günlerini gördü Pursaklar'da bu yıl 2'ncisi düzenlenen Kitap Günleri, özellikle ilçe öğrencilerinin yeni gözdesi haline gelirken, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ''Pursaklar'da okuyan bütün öğrenciler fuarı, kitap günlerini gördü.'' dedi.