Pursaklar

Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı! Pursaklar Belediyesi ilçeye 5 yılda 64 yeni park kazandırdıklarını açıkladı! Pursaklar Belediyesinin ilçeye olan yatırımları ve çalışmaları devam ediyor. İlçeye yeni yatırımlar kazandıran Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in 5 yıllık çalışma tablosuna dair veriler açıklanmaya devam ederken bu kez ilçeye 5 yılda 64 yeni parkın kazandırıldığı bildirildi.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mahallelerde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor! Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin mahallelerde vatandaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor! Ankara'da büyükşehir belediye başkanı seçiminin sonucu kadar ilçe seçim sonuçlarının da nasıl olacağı aynı şekilde merak ediliyor. Pursaklar ilçesinde de bu kapsamda mevcut başkan Ertuğrul Çetin seçim çalışmasını sürdürüyor.
Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor! Pursaklar Belediyesi Ramazan ayı öncesi cami ve mescitleri temizliyor! 2024 yılı Ramazan ayının başlamasına çok az bir zaman kala hazırlıklar devam ediyor. Vatandaşların yoğun bir şekilde camilere gelip ibadet edecek olmasından dolayı Pursaklar Belediyesi de harekete geçti ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
Pursaklar Belediyesi Ankara Seymen kültürünü yaşatmaya devam ediyor Pursaklar Belediyesi Ankara Seymen kültürünü yaşatmaya devam ediyor Ankara kültüründe önemli bir yeri olan ve ülke genelinde bilinen Seymenlik geleneği Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seymen Evi'nde yaşatılıyor. Seymen Evi ilçe genelinde her yaştan vatandaşa hizmet veriyor.
Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor! Pursaklar Belediyesi yapay zeka destekli çağrı merkezi hizmetini sürdürüyor! Her geçen gün hayatımıza daha çok giren yapay zeka ile ilgili bir adımda Pursaklar Belediyesi'nden geldi. Belediye ile irtibat kurmak isteyen vatandaşların daha kolay istedikleri bilgiye ulaşmaları için yapay zekalı çağrı merkezi uygulaması devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor! Pursaklar Belediyesi adım adım Pursaklar yarışması ile ödüller dağıtıyor! Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla devam eden Adım Adım Pursaklar yarışmasına ilgi sürüyor. Belediye tarafından en çok adımı atan vatandaşlara ödülleri dağıtılmaya devam ediyor.
Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan! Pursaklarlı ailelerin sıcak havalarda hafta sonu durağı Oyuncakistan! Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe çocuklarına kazandırılan Oyuncakistan, sıcak hafta sonu günlerinde ailelerin uğrak durağı olmaya devam ediyor.
Pursaklar Belediyesi genç erkekleri Kapadokya'ya Gençlik Kampına gönderdi Pursaklar Belediyesi genç erkekleri Kapadokya'ya Gençlik Kampına gönderdi Pursaklar Belediyesi çeşitli dönemlerde ilçedeki genç erkek ve kızlara yönelik gerçekleştirdiği gençlik kampı etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Edinilen bilgiye 14-18 genç erkekler bu sabah Nevşehir'in Kapadokya bölgesine gönderildi.
Pursaklar ilçesi kültür ve sanatın merkezi olma hedefini sürdürüyor! İşte 5 yılda Pursaklar'da kültür ve sanat faaliyetleri Pursaklar ilçesi kültür ve sanatın merkezi olma hedefini sürdürüyor! İşte 5 yılda Pursaklar'da kültür ve sanat faaliyetleri Pursaklar Belediyesi yürüttüğü belediyecilik anlayışı kapsamında ilçeyi kültür ve sanatın merkezi haline getirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ilçedeki 5 yıllık faaliyet tablosu açıklanırken kültür ve sanat etkinliklerinden binlerce vatandaşın yararlandığı kaydedildi.
Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşlarını işverenler ile bir araya getiriyor Pursaklar Belediyesi iş arayan vatandaşlarını işverenler ile bir araya getiriyor Pursaklar ilçesinde belediye tarafından iş arayan vatandaşların istihdam edilmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi yapılan hizmete dair yeni bir bilgilendirme yaptı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin pazar esnafını ziyaret etti Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin pazar esnafını ziyaret etti Ankara Pursaklar'da vatandaşlar ile sık sık bir araya gelmeye özen göstermesi ile bilinen Başkan Ertuğrul Çetin Pursaklar Kapalı pazar yerine giderek esnaf ve alışveriş yapan vatandaş ile sohbet etti.
Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı Pursaklar Belediyesi işçi personellerinin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarında iyileştirmeye gidildiğini duyurdu. Başkan Çetin'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama çalışanlar tarafından memnuniyetle karşılandı.