Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan Ayşe Hatun Hanım Evi'nde, Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi verildi.

Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi

Ankara'da, ilçe vatandaşlarına her türlü hizmet ve eğitimi sunan Pursaklar Belediyesi, Pursaklı kadınlar için faaliyete sunduğu Hanım Evleri'nde kadınlara yönelik eğitim ve etkinliklere devam ediyor.

Belediye tarafından Pursaklı kadınların hizmetine sunulan Ayşe Hatun Hanım Evi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sosyal farkındalık eğitimi verildi.

HER TÜRLÜ ŞİDDET VE DOLANDIRCILIĞA KARŞI PURSAKLI KADINLARA EĞİTİM

Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi

Pursaklar Belediyesi'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşıma göre, Ayşe Hatun Hanım Evi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, kadına yönelik şiddet, ev içi şiddet ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında duyarlılık oluşturmak adına sosyal farkındalık eğitimi verildi.

Belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, ‘’İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Ayşe Hatun Hanım Evimizde, kadına yönelik şiddet, ev içi şiddet ve iletişim yoluyla dolandırıcılık konularında duyarlılık oluşturmak adına sosyal farkındalık eğitimi verildi.'' ifadeleri kullanıldı.

Pursaklı kadınlara İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından sosyal farkındalık eğitimi - Resim : 2

Pursaklar Belediyesi tarafından, ilçe kadınlarına yönelik proje ve hizmetler aralıksız devam ederken, Pursaklı kadınların huzuru ve güvenliği için de çalışmalar devam ediyor. İlçenin birçok noktasında faaliyet gösteren Hanım Evleri'nde, ilçe kadınlarına yönelik çeşitli eğitim, seminer ve etkinlikler aralıksız sürüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER