Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu

Ankara'da kadınların aldıkları eğitim sonunda yaptıkları çalışmalar belirli etkinlikler kapsamında ilçe ve şehrin tamamı için sergileniyor. Sergiye her yaştan katılım sağlanıyor.

Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu

Kadınları sosyal hayatın içine daha sokma ve onların potansiyellerinin farkında varmaları açısından bir çok proje ve program hazırlanıyor. Pursaklar ilçesinde kadınlar için özel olarak açılan Hanım Evleri de bu amaçla çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ÇETİN AÇILIŞI YAPTI

Yıl boyunca Hanım Evlerindeki kurslara katılan ve kendilerine hem bir hobi edinen hem de meslek sahibi olan kadınların yaptıkları eserler için sergi düzenlendi. Serginin açılışında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yer aldı.

Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu

Pursaklar kadınlarının emeklerinin bir eser olarak karşılarında olmasından memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Şahin kadınlara çabalarından ötürü teşekkür etti.

"KURSİYERLERİMİZ ALDIKLARI EĞİTİMLERİN HAKKINI FAZLASIYLA VERİYOR"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin duygu ve düşüncelerini "Yıl boyunca vermiş olduğumuz eğitimlerdeki asıl amacımız kursiyerlerimizin emeklerini, yeteneklerini ve sanatlarını ortaya çıkarmaktır. Bu sergimizde de gördüğümüz üzere kursiyerlerimizin aldıkları eğitimlerin hakkını fazlası ile veriyor olmaları büyük mutluluk verici" diyerek özetledi.

Pursakların kadınları el emeği ürünlerini yıl sonu sergisinde beğeniye sundu - Resim : 2

Sergi Pursaklar Yaşam Merkezinde ziyaret edilebiliyor. Sergiye gelen vatandaşlar kıyafetten resim tablolarına kadar bir çok ürünü yakından görebiliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER