Pursaklar'da sıcacık çorba ikramı! Başkan Çetin'den vatandaşa iç ısıtan hizmet

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Yaşam Merkezi Pursaklar Millet Kıraathanesi'nde gençlerin içini ısıtan hizmet Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den geldi. Başkan Çetin kendi eliyle ders çalışan öğrencilere çorba dağıttı.

Pursaklar'da sıcacık çorba ikramı! Başkan Çetin'den vatandaşa iç ısıtan hizmet

Ankara'nın soğuk kış günlerinde iç ısıtan hizmet Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'den geldi. Başkan Çetin, Pursaklı öğrencilere, ders çalışırken iç ısıtan hizmeti kendi eliyle sundu. Gençlerin her daim yanında olan Pursaklar Belediyesi, şefkatli ellerini öğrencilerden eksik etmedi.

Pursaklar'da sıcacık çorba ikramı! Başkan Çetin'den vatandaşa iç ısıtan hizmet

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Yaşam Merkezi Pursaklar Millet Kıraathanesi'ne ders çalışmaya, kitap okumaya ve sınavlara hazırlanmaya giden gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Çetin, Pursaklar Millet Kıraathanesi'nde gençleri ziyaret etti.

KENDİ ELİYLE ÇORBA DAĞITTI

Pursaklar'da sıcacık çorba ikramı! Başkan Çetin'den vatandaşa iç ısıtan hizmet - Resim : 2

Başkan Çetin ziyareti sırasında, gençlerle sohbet etti, sorunlarını ve isteklerini dinledi. Ardından Çetin, Ankara'nın soğuk kış günlerinde iç ısıtan çorbayı Pursaklı gençler için dağıttı. Gençlerle bir araya gelebilmek için düzenli oılarak Millet Kıraathaneleri'ni ziyaret eden Çetin, burada gençlerle buluşuyor ve onlarla hoş sohbetler ediyor.

Pursaklar'da sıcacık çorba ikramı! Başkan Çetin'den vatandaşa iç ısıtan hizmet - Resim : 3

‘’Değer veren değer bulur'' deyişiyle hizmetlerine devam ettiklerini söyleyen Ertuğrul Çetin, sıcacık ve tertemiz kıraathanelerde gençlerin huzurla ders çalışabilmeleri için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, çay ve çorba ikramlarının da sürdüğünü dile getirdi. Gençler için ‘’Onlar bizim güçlü yanlarımız'' diyen Başkan Çetin, onların çalışma azmi ve heyecanlarının kendilerini mutlu ettiğini de ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER