Pursaklar'da lise öğrencilerine biyolojik farkındalık eğitimi verildi

Pursaklar Belediyesi tarafından Endemik Vadisi'nde lise öğrencilerine, biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi verildi.

Pursaklar'da lise öğrencilerine biyolojik farkındalık eğitimi verildi

Eğitim, öğretime ve bilime oldukça önem veren Pursaklar Belediyesi hizmete açtığı Endemik Vadisi ile öğrencilere ve bilime hizmet etmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan Endemik Vadisi'nde lise öğrencilerine biyolojik eğitimi verildi. Eğitim, Ankara İl Milli EĞitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında düzenlendi. Lise öğrencileri, başkentteki endemik bitkilerin adreslerinden Endemik Vadi'ye ziyarette bulundular. Öğrencilere Bijolojik çeşitlilik üzerine eğitim verildi ve öğrenciler birtakım bilimsel çalışmalarda bulundular. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de öğrencilerin bu çalışmalarını takip etti.

Pursaklar'da lise öğrencilerine biyolojik farkındalık eğitimi verildi

ÇETİN: ENDEMİK VADİSİ İLİMİN VE BİLİMİN YUVASI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gerçekleştirilen eğitim programında yaptığı konuşmada, Biyolojik çeşitlilik farkındalık eğitimi tam da arzuladıkları yer de yani Endemik Vadisi'nde öğrencilerle buluşmaya devam ettiğini ifade etti. Çetin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Çevre Okuryazarlığı Projesi kapsamında lise öğrencilerine biyolojik çeşitliliği farkındalık eğitiminin gerçekleştirildiği Endemik Vadisi'nin, ilimin ve bilimin yuvası olmasının kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, Bugün olduğu gibi yarın da Endemik Vadisinin bilimin ışığı ile parlamaya devam edeceği temennisinde bulundu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER