Pursaklar'da geleceğin şampiyon sporcuları yetişiyor! İşte ilçenin spor kompleksleri

Pursaklar Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı hizmetler vatandaşlardan tam not alıyor. Pursaklıların her alanda ihtiyaçlarına yönelik proje ve hizmetlerini sürdüren belediyenin ilçeye kazandırdığı spor kompleksleri, farklı branşlarda farklı şampiyonları Pursaklar'da yetiştirecek.

Pursaklar'da geleceğin şampiyon sporcuları yetişiyor! İşte ilçenin spor kompleksleri

Pursaklar Belediyesi, Ankara'da vatandaşlarının her türlü ihtiyacına yönelik hizmet ve projelerine devam ediyor. Eğitimden sanata, çeşit çeşit kurslardan spora pek çok alanda sunduğu projelerle vatandaştan tam not alan belediye, geleceğin spor şampiyonlarını da Pursaklar'da yetiştiriyor.

Pursaklar'da geleceğin şampiyon sporcuları yetişiyor! İşte ilçenin spor kompleksleri

Belediyenin ilçeye kazandırdığı Ayyıldız Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu, 2 farklı Kapalı Spor Salonu ve Okçuluk Spor Tesisi ile Kapalı Spor Salonu, ilçenin yeni şampiyon sporcularını geleceğe hazırlıyor.

Pursaklar'da geleceğin şampiyon sporcuları yetişiyor! İşte ilçenin spor kompleksleri - Resim : 2

Her alanda olduğu gibi ilçenin sporcularını da destekleyen ve onların ihtiyaçlarına göre projelerini şekillendiren Pursaklar Belediyesi, farklı branşlara yönelik spor komplekslerinin açılışlarını bir bir gerçekleştiriyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de, sporun ve sporcuların desteklenmesi için büyük bir çaba harcarken, ilçenin sporcularına belediye tarafından her türlü yardım sağlanıyor. Başkan Çetin, ilçesinin gelecekte adından söz ettirecek sporcularını yetiştirmek ve ülkeye kazandırmak için spor komplekslerinin sayısını giderek arttırmaya devam edeceklerini belirtti.

Pursaklar'da geleceğin şampiyon sporcuları yetişiyor! İşte ilçenin spor kompleksleri - Resim : 3

ŞAMPİYONLAR PURSAKLAR'DA YETİŞECEK

Başkan Ercan, geleceğin şampiyonlarının Pursaklar'da yetişeceğine inandıklarını aktarırken, açılan spor komplekslerine her geçen gün bir yenisini daha ekleyerek geleceğin sporcularını Pursaklardan çıkarmak için gayretle çalışacaklarını vurguladı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER