Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım

Ankara'nın Pursaklar ilçesi şehrin renkli kutlamalarında sahne olan ilçelerinden oldu. Gün boyu düzenlenen kutlama programlarına ilçe yönetimi ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım

Türkiye 19 Mayıs Bayramını bir arada coşkuyla kutlamayı sürdürüyor. Tek bir güne sığdırılmayan kutlamalar bugün en yoğun bir şekilde gerçekleştirildi.

Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım

GENÇLERİN GÖSTERİSİ İZLENDİ

Pursaklar halkı da duyurulan etkinliklere yüksek bir katılım sağlayarak bayrama ve milli duygulara sahip çıktığını bir kez daha gösterdi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de düzenlenen etkinliklere bizzat katıldı.

Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım - Resim : 2

İlçe yönetimi ile birlikte Pursaklar gençlerinin bayramlarını tebrik eden Başkan Çetin ilk olarak Pursaklar Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kutlama organizasyonunda yer aldı. İlçe Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve İl Milli Eğitim Müdür V. Burhan İnan ile birlikte spor salonunda gençler tarafından hazırlanan gösterileri ilgi ile takip eden Başkan Ertuğrul Çetin öğrencilere ve öğretmenlerin bayramlarını kutladı.

Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım - Resim : 3

GENÇLER PİKNİK ORGANİZASYONUNDA TOPLANDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kapalı spor salonunda gerçekleştirilen toplantının ardından ilçe gençlerinin bayram coşkusuna ortak olmayı sürdürdü. Pursaklar Fen Lisesi öğrencilerinin düzenlediği piknik etkinliğine giden Başkan Çetin bayrama dair temenni ve tebriklerini burada da sürdürdü.

Pursaklar'da düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine yoğun katılım - Resim : 4

Pursaklar ilçesinde gün boyu bayram kutlaması anları yaşandı. Türk bayrakları asılan sokaklar kırmızı beyaz görüntüler oluşturdu.

Cengiz Ortataş Haberankara.com / alıntılanamaz, kopyalanamaz.

SONRAKİ HABER