Pursaklar Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor. Söz konusu çalışmalara ilişkin zaman zaman güncel bilgiler verilirken temmuz ayı çalışmalarına dair detayalar da belediye tarafından paylaşıldı.

Pursaklar Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, ilçeye yeni yatırımlar kazandırmaya devam ederken son olarak bir millet bahçesi inşa edeceğini duyurmuştu. Pursaklar Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’ne dair bilgiler verdi.

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçecek olan Millet Bahçesi projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de yapımı devam eden alandaki çalışmaları takip etmek üzere sahaya indi.

PURSAKLAR MİLLET BAHÇESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI BAŞKAN ÇETİN SAHADAN TAKİP ETTİ

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle 220 dönüm arazi üzerine yapılan, ormanlık alanı ve yemyeşil alanları ile Ankaralıların uğrak noktası olması hedeflenen Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor. Beş ayrı bölgede çalışmalarını sürdüren personelleri ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, inşaat alanlarını gezerek proje müdüründen gelinen son nokta hakkında bilgiler aldı.

Pursaklar Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Pursaklar Millet Bahçesi'nde manej alanı (at binicilik), okçuluk alanları, Millet Kıraathaneleri, evcil hayvanlar parkı, yel değirmeni, futbol sahaları, basketbol sahaları, açık hava spor alanları, çocuk oyun alanları, kır lokantaları, büfeler, piknik alanları, bisiklet yolları, doğal yürüyüş parkurları, biyolojik gölet, şelale gibi birçok sosyal alanı yer alacağı ifade edildi.

Pursaklar Millet Bahçesi yapımı devam ediyor - Resim : 2

‘‘Pursaklar’da yapımı devam eden 7’den 70’e her vatandaşımıza hitap edecek olan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduk’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, ''Pursaklar’ın en büyük prestij projesi olan Millet Bahçesinde ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yoğun yeşil alanı, dinlenme alanları, oyun alanları, spor alanları ile hemşehrilerimizin günün ve haftanın yorgunluğunu atmalarını sağlayacak. Biyolojik göleti ile birlikte de çok güzel bir yaşam alanı olacak. Ankara’nın yeni cazibe merkezi olacak’’ değerlendirmesinde bulundu.

SONRAKİ HABER