Pursaklar Fatih Korçam Parkı sonbaharda başka güzel!

Pursaklar Belediyesi parkların bakım ve temizlik çalışmalarına devam ederken Fatih Korçam Parkı'nın son videosu sonbahar güzelliğini gözler önüne serdi.

Ankara'da son yılların en sıcak Eylül ayı geride kalırken Ekim ayı da yine sıcak havayla başlamıştı. Ankaralılar alışkın olmadıkları biçimde Ekim ayında kısa kollullarla gezmeye devam ederken güzel havanın tadını çıkarmak isteyen Pursaklılar için Pursaklar Belediyesi park ve bahçelerin bakım, temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDE PARKLAR SONBAHARA HAZIR!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, belediyenin bakımını üstlendiği parkların videolarını paylaşmaya devam ederken bu parklardan sonuncusu Şehit Fatih Korçam Parkı oldu. Yunus Emre Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Şht. Plt. Ütğm. Fatih Korçam Parkı Pursaklıların en çok ziyaret ettikleri parkların başında yer alıyor.

Sonbaharda kışa girmeden önce güzel havaların keyfini parklarda yaşamak isteyen kişiler için Pursaklar Belediyesi parkları elden geçirmeye devam ederken Şht. Plt. Ütğm. Fatih Korçam Parkı da bu kapsamda Pursaklar Belediyesi temizlik işleri ekipleri tarafından temizlendi. Parkta sonbaharın farklı renkleri ve dökülen yapraklar ziyaretçilere başka bir hava sunarken yine oyun alanı da çocuklarının televizyon ve ekran karşısından kurtarmak isteyen ebeveynlere iyi bir seçenek sunmuş oldu.

Kaynak: Haberankara.com