Pursaklar Belediyesi'nin Köylü Pazarında aracı yok

Pursaklar Belediyesi üreticiler ile tüketicileri direkt olarak buluşturduğu köylü pazarları ile vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Aracının ortadan kaldırıldığı pazarda doğal ürünlere daha ucuz ve kolay erişim imkanı sunuluyor.

Pursaklar Belediyesi'nin Köylü Pazarında aracı yok

Pursaklar Belediyesi'nin kurmuş olduğu köylü pazarları üretici ve alıcıyı aracısız olarak buluşturmaya devam ederken kurulan pazarlar vatandaşların da yoğun ilgisini görüyor. Pazarda vatandaşların bahçe ve tarlalarında üretmiş oldukları meyve ve sebzeler aracı ortadan kaldırılarak komisyonsuz bir şekilde doğrudan vatandaşın beğenisine sunuluyor.

PURSAKLAR'DA BU PAZARDA ARACI YOK!

Pursaklar’da üreticilerin bahçelerinde, tarlalarında yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri aracısız, komisyonsuz bir şekilde doğrudan tüketiciye sunduğu köylü pazarları ile vatandaşlar, doğal ve organik ürünlere kolayca ulaşma imkânı buluyor.

Pursaklar Belediyesi'nin Köylü Pazarında aracı yok

ÜRETİCİ İLE SATICI ARACISIZ BULUŞUYOR

Köylü Pazarları sayesinde üreticilerin kendi ürünlerini aracısız olarak tüketici ile buluşturduğunu belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Köylü Pazarında üreticilerimiz aracısız olarak ürünlerini vatandaşlarımıza direk ulaştırma imkânı buluyor.

Pursaklar Belediyesi'nin Köylü Pazarında aracı yok - Resim : 2

Köylü Pazarlarımız sayesinde hem üreticimiz kazanıyor, hem de hemşehrilerimiz daha sağlıklı ürünler tüketiyor. Üreticilerimizin binbir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda değer kazanıyor. Bizler de belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya, üreticimize her fırsatta destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi'nin Köylü Pazarında aracı yok - Resim : 3

Kendi bahçe ve tarlalarında küçük çapta üretim yapan ve üretici sertifikası olan köylülerin yetiştirmiş oldukları ürünler kurulan köylü pazarlarında satılıyor. Salı günü Saray Kapalı Pazar Alanında ve Cuma günü ise Salı Kapalı Pazar Alanında kurulan bu pazarda haftada 2 gün alıcı ve satıcılar aracısız olarak buluşuyor. Böylelikle taraflar daha kolay bir şekilde buluşurken ürünlerde ekonomik fiyatlarla satılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER