Pursaklar Belediyesinin Kedi desenli Parkı ilgi çekmeye devam ediyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hayvan sevgisini göstermek adına bir çok önemli adım hayata geçirildi. Endemik Vadi ve Kedi Evi gibi özel alanlara sahip ilçede geçtiğimiz yıllarda zeminine dev bir kedi tasviri işlenmiş bir park yapılmıştı.

Pursaklar Belediyesinin Kedi desenli Parkı ilgi çekmeye devam ediyor

Yüzyıllardır Türk toplumunda sevimliliği ve evlerde beslenmesi ile önemli bir yere sahip olan kediler günümüzde de korunmaya devam ediliyor. Her yaştan insanın sevgi ile yaklaştığı kediler Pursaklar Belediyesi tarafından da önemseniyor.

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz yıllarda Kedi Parkını hizmete açmıştı. Adını zeminindeki dev kedi silüetinden alan bu park özellikle yaz dönemlerinde vatandaşların uğrak noktası oluyor.

Pursaklar Belediyesinin Kedi desenli Parkı ilgi çekmeye devam ediyor

"ÇALIŞMALARIMIZDA HIZ KESMİYORUZ"

Tamamen kedilere adanmış ve onlarla ilgilenilen Kedi Evi adlı bir yere de sahip olan Pursaklar Belediyesinde Başkan Çetin park çalışmaları için "Her karışı bizim için ayrı bir değer taşıyan Pursaklar’ımızın bütün yaşam alanlarının daha düzenli, daha estetik ve daha güzel olması için çalışmalarımızda hız kesmiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Akşam saatlerinde yapılan ışıklandırmalar ile daha ilgi çekici bir hale bürünen Kedi Parkı Kavacık Yolu istikameti üzerinde bulunuyor. Kedi silüetli bu parkta vatandaşların dinlenmesi için kamelyalar ve spor yapması için yürüyüş yolları gibi özelliklerde bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER