Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Pursaklar Belediyesi’nin Mimar Sinan Kapalı Pazar Yeri’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Pazarda uygun fiyatlı satılan sebze ve meyveler için kuyruklar oluştu.

Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Kültürel ve sosyal faaliyetlere devam eden Pursaklar Belediyesi bu yöndeki çalışmalarına devam ediyor. Belediye başkanı Ertuğrul Çetin’in öncülüğünde Pursaklar Belediyesi, ilçede huzurlu ve uygun ekonomik koşulların yaratıldığı bir ortam yaratmak adına çeşitli faaliyetler yürütüyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi, ilçedeki Mimar Sinan Kapalı Pazar Yeri’nde uygun fiyatlarla satılan meyve ve sebzeler için vatandaşları davet etti.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde öğlen saatlerinde kurulan pazar bu anlamda fiyatları ile adından söz ettirmeyi başarırken vatandaşlar tarafından da yoğun ilgiye mazhar oldu.

VATANDAŞLARDAN SEMT PAZARINA YOĞUN İLGİ

Pursaklar Belediyesi’nin kapalı pazar yerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

Ankara’nın Pursaklar ilçesindeki Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanı ve Ticaret Merkezinde kurulacak olan pazardan pek çok sebze ve meyve uygun fiyattan satılırken ilçedeki vatandaşlar da pazar alanında yoğunluk oluşturdu.

Pursaklar Belediyesi de semt pazarına gelen vatandaşların uygun fiyatlı meyve-sebze almasını ve yoğun ilgi gösterdiği anları sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Belediye, “Mimar Sinan Kapalı Pazar Alanımızda alan da, satan da çok memnun.” notuyla semt pazarındaki yoğunluğu fotoğrafla birlikte paylaştı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER