Pursaklar Belediyesinin inşa ettiği Köy Fırınları ilçe sakinlerinin ilgisini görüyor

Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen Köy Fırınları, ilgi görmeye devam ediyor. İlçeye yapılan bu yatırım vatandaşların gündeminde yer alırken Köy Fırınlarını kullananlar da memnuniyetlerini dile getiriyor.

Pursaklar Belediyesinin inşa ettiği Köy Fırınları ilçe sakinlerinin ilgisini görüyor

Pursaklar Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ederken bu yatırımlardan biri de Köy Fırınları olmuştu. Pursaklar Belediyesinin kırsal mahallelere kazandırdığı ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Köy Fırınları, tek seferde onca yemeğin pişmesine olanak sağlıyor. Mevsim koşulları fark etmeksizin gönül rahatlığı ile kullanılmaya devam eden Köy Fırınları, ilçedeki 9 mahallede hizmet veriyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından 9 mahalleye kazandırılan Köy Fırınlarında, mahalle sakinleri ekmek ve çörek yapımı başta olmak üzere bayramlarda, düğünlerde ve cenazelerde ikram edilecek yemekleri, gönül rahatlığı ile kullanmaya devam ediyor.

PURSAKLAR’DA MAHALLE SAKİNLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ ‘‘KÖY FIRINLARI’’

‘‘Tek seferde onlarca yemeğin pişirildiği Köy Fırınlarımız mahalle sakinlerimizden büyük ilgi görüyor.’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Köy Fırınlarının vatandaşlar arasındaki bağı daha da güçlendirme imkanı sunduğunu söyledi. İlçedeki Köy Fırınları ise;

Karşıyaka Mahallesi, Kösrelikkızığı Mahallesi, Kurusarı Mahallesi, Saray Fatih Mahallesi, Saray Osmangazi Mahallesi, Gümüşoluk Mahallesi, Yuva Mahallesi Sirkeli Yeşilyurt ve Yeşilova Mahallelerinde yer alıyor.

Pursaklar Belediyesinin inşa ettiği Köy Fırınları ilçe sakinlerinin ilgisini görüyor

Başkan Çetin, komşular arası paylaşım duygusunu da artırdığını belirtirken; ‘‘Tek seferde onlarca yemeğin pişirildiği Köy Fırınlarımız mahalle sakinlerimizden büyük ilgi görüyor. 9 Köy Fırınımızın yoğun olarak kullanılıyor olması ne kadar doğru bir işe imza attığımızı da gözler önüne seriyor.'' dedi. Başkan Çetin, ''Köy fırınlarımız ile birlikte mahalle kültürümüzü canlı tutmaya çalışıyoruz. Fırınlarımızın hemşehrilerimiz tarafından, aktif olarak kullanılması da bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. İnşallah daha iyi hizmetlerle mahalle sakinlerimizin karşısına çıkmaya devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

SONRAKİ HABER