Pursaklar Belediyesi'nin 3. Ankara Edebiyat Festivali başladı

Edebiyatın kalbinin Pursaklar da atmasını sağlayacak olan 3. Ankara Edebiyat Festivali başladı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin tüm Ankaralıları düzenlenen festivale davet etti.

Pursaklar Belediyesi'nin 3. Ankara Edebiyat Festivali başladı

Pursaklar Belediyesi tarafından bu sene 3. kez düzenlenecek olan Ankara Edebiyat festivali başladı. Festival programı kapsamında gün içerisinde pek çok etkinlik düzenlenecek. Saat 21:00'e kadar devam edecek olan etkinliklere Pursaklar Saray Kültür Merkezi ev sahipliği yapacak.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN 3. ANKARA EDEBİYAT FESTİVALİNE DAVET!

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Ankara Edebiyat Festivali başladı. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan açıklamada "3.Ankara Edebiyat Festivali Saray Kültür Merkezimizde başladı. Gün boyu devam edecek programlarımıza tüm hemşehrilerimizi eksiksiz bekliyoruz." ifadelerine yer verilirken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de tüm Ankaralıları festivale davet etti.

Pursaklar Belediyesi'nin 3. Ankara Edebiyat Festivali başladı

Bugün saat 10:30 itibariyle başlayan etkinlikler gün boyunca devam edecek. Son etkinlik Filistin Şiir Şöleni olarak gerçekleştirilecek. 19:00 itibari ile başlayacak olan etkinlik 21:00'e kadar sürecek. Yine etkinlikler kapsamında saat 17:10 itibariyle yazar okulu ilk dersi etkinliği gerçekleştirilecek. Bu sene 3. kez düzenlenecek olan festival programında etkinlikler gün boyunca devam ederken isteyen herkes Saray Kültür Merkezi'ni ziyaret ederek etkinliklere katılım sağlayabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER