Pursaklar Belediyesine halterde büyük gurur!

Pursaklar Belediyesi küçük yaştaki sporcuları ile adını duyurmaya devam ediyor. Belediyenin sporcusu olarak faaliyet gösteren gençlerin aldığı madalyalara bir yenisi daha eklendiği öğrenildi.

Pursaklar Belediyesine halterde büyük gurur!

Türkiye'de yılın belirli dönemlerinde çeşitli kategorilerde farklı yaş gruplarına yönelik spor organizasyonları gerçekleştiriliyor. Sporcular, birbirleri ile mücadele ederken, şampiyonluğa ulaşanlar temsil ettikleri yerleri aldıkları sonuçlarla sevince boğuyor.

BİRİNCİLİK MADALYASI PURSAKLAR'A

Konu ile ilgili olarak Pursaklar ilçesine mutluluk yaşatan bir gelişme daha yaşandı. Bolu'nun Gerede ilçesinde devam eden U15 Türkiye Halter Şampiyonası'nda Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcusu Hüseyin Bora Özdemir birinci oldu.

66 kg sikletinde yer alan Özdemir 100 kilo ağırlık kaldırmayı başararak madalyayı boynuna taktı. Hüseyin Bora Özdemir'i tebrik eden isimler arasında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de yer aldı.

BAŞKAN ÇETİN'DEN KUTLAMA MESAJI

Başkan Çetin genç sporcuyu "Minikler U15 Türkiye Halter Şampiyonası’nın minik erkekler 66 kilo sıkletinde yarışan Pursaklar Belediye Spor Kulübü sporcumuz Bora toplamda kaldırmış olduğu 100 kilo ile Türkiye Şampiyonu oldu. Bizlere büyük bir gurur yaşatan sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" sözleri ile kutladı.

Pursaklar Belediyesi'nin sporcuları düzenlenen spor organizasyonlarına bir çok farklı branşta katılmaya devam ediyor. Belediye'de bu konuda sportif hizmetleri güçlendirme çalışmalarında bulunuyor.

SONRAKİ HABER