Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hoş geldin hediyesi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yaptığı açıklama ile Pursaklar da yeni doğan bebeklere hoş geldin küçük hemşehrim hediyesi vereceklerini duyurdu. Başvuru için sadece geçici kimli belgesi yeterli olacak.

Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hoş geldin hediyesi

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ilçede yaşayan ihtiyaç sahiplerine destek ve yardımlarına devam ederken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, hoş geldin hediyesi dağıtılacağını açıkladı. Hoş Geldin Küçük Hemşehrim adı verilen kampanya ile ilçede yeni doğan bebekler için ilk hediyenin Pursaklar Belediyesi tarafından verileceği duyuruldu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN YENİ DOĞAN BEBEKLERE HEDİYE!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Hoşgeldin küçük hemşehrim. Geçici kimlik belgesiyle Sosyal İşler Müdürlüğümüze gelen hemşehrilerimizin ilk hediyeleri bizden." diyerek yeni doğan bebeklere hediye dağıtacaklarını duyurdu.

Pursaklar Belediyesi'nden yeni doğan bebeklere hoş geldin hediyesi

Başvuru yapmak isteyen kişilerin bebekleri için almış oldukları geçici kimlik belgesiyle Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü'nün şahsen ziyaret etmeleri yeterli olacak. Bebeklerinin geçici kimlik belgesi ile başvuru yapan kişiler için Pursaklar Belediyesi tarafından hediye paketi verilecek. Başvuru işlemleri Pursaklar Yaşam Merkezi Tebessüm Çarşısı'ndan yapılacak. Belediyeyi ziyaret etmeden önce iletişim bilgileri üzerinden bilgi de alabilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER