Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı

Son günlerde ilçe belediyelerine yoğun bir tahsilat süreci yaşanıyor. Vergi ödemeleri için son günlerin yaklaşmasından dolayı vatandaşlar bağlı bulundukları belediyeden ödeme işlemlerini gerçekleştiriyor.

2024 yılı için bir çok vergi ödemesinin son tarihi olarak Mayıs ayının son günü belirlendi. Bu nedenle herhangi bir ceza almak istemeyen vatandaşlar mobil ya da belediyelere giderek ödeme yapmaya başladı.

Günümüzde gelişen teknolojiden yararlanan belediyeler vatandaşlara bir çok kategoride ödeme kolaylığı sağlamaya başladı. O yerler arasında yer alan ilçelerden Pursaklar'da belediye tarafından çok daha farklı bir hizmet satışa sunuldu. Pursaklar Belediyesi ilçedeki vatandaşlara yapay zeka yardımı ile vergi ödemeleri konusunda bilgi alabileceklerini duyurdu.

Pursaklar Belediyesinden vatandaşlara vergi ödemelerinde yapay zeka yardımı

TEDİ İLE BORÇ ANINDA ÖĞRENİLEBİLİYOR

Konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Başkan Çetin “2024 yılı 1. Taksit Emlak Vergisi, İlan Reklam Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi için son gün 31 Mayıs. TEDİ Yapay Zekalı Çağrı Merkezimiz ile 0(312)-551-9500 numaralı Whatsapp hattımıza “Vergi Borcum Nedir?” yazarak vergi borcunuzu anında öğrenebilirsiniz” dedi. Pursaklar ilçesinde bu ödemelerden mesul olan kişiler TEDİ yardımı ile borç miktarını anında öğrenebiliyorlar.

Son güne kadar ödeme işlemlerinin sürmesi bekleniliyor. Bu süre zarfında yerel yönetimler vatandaşlara ödemeleri zamanında yapmaları için çağrıda bulunmaya devam ediyor.

SONRAKİ HABER