Pursaklar Belediyesinden tiyatro oyununa ücretsiz bilet

Pursaklar Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Tiyatro oyunlarını sanatseverlerle buluşturacak olan Pursaklar Belediyesinden ücretsiz bilet açıklaması geldi.

Pursaklar Belediyesinden tiyatro oyununa ücretsiz bilet

Pursaklar Belediyesi, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ederken ilçede ikamet eden vatandaşları da kültür - sanat etkinlikleri ile buluşturmayı sürdürüyor. 7 Eylül tarihine kadar 6 farklı tiyatro oyununun sahneleneceğini duyuran Pursaklar Belediyesinden yeni açıklama gelirken yeni tiyatro oyunu için açıklama geldi.

PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 6 oyunun ikincisi olan 'Buzlar Çözülmeden' adlı tiyatro oyunu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Pursaklar Sahnesinde oynanacağı açıklandı. Konuyla ilgili olarak Pursaklar Belediyesinden 'ücretsiz bilet' açıklaması geldi.

PURSAKLAR BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ TİYATRO BİLETİ

Pursaklar Belediyesinin resmi sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden yaptığı açıklamada ''PYM Tiyatro Atölyemizin hazırladığı “Buzlar Çözülmeden” tiyatro gösterisi Salı günü sizlerle'' ifadesine yer verirken 27 Ağustos Salı günü saat 20.30'da Pursaklar Yaşam Merkezi Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi Pursaklar Belediye Binası Kültür İşleri Müdürlüğü (1.kat) adresinde gerçekleşecek olan tiyatro gösterimi için biletlerin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Pursaklar Belediyesinden tiyatro oyununa ücretsiz bilet

Ücretsiz biletler yine belirtilen adres üzerinden temin edilebilecek. Söz konusu tiyatro oyunu sonrası vatandaşlarla buluşacak olan 3 oyun daha sıraya eklenecek.

SONRAKİ HABER