Pursaklar Belediyesinden tiyatro dolu akşamlar

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde kültür sanat etkinliklerine yoğun bir ilginin olduğu biliniyor. Belediye tarafından organize edilen programlara her yaştan vatandaş katılım sağlıyor.

Pursaklar Belediyesinden tiyatro dolu akşamlar

Sosyal anlamda da insanların mutlu ve keyifli olması adına bir çok adım atan Pursaklar Belediyesi zaman zaman çeşitli programlar hazırlıyor. İnsanların günlük hayatın stresinden uzaklaşması adına yapılan etkinlikler renkli anlara sahne oluyor.

KURSİYERLER PURSAKLAR HALKININ KARŞISINA ÇIKMAYA HAZIRLANIYOR

Pursaklar Belediyesinin sanatla ilgili olan vatandaşlara yönelik açtığı PYM Tiyatro Atölyesi yeni tiyatro sanatçıları yetiştirmeye devam ediyor. Açılan kurslarda eğitim alan insanlar hazırladıkları oyunları Pursaklar halkının beğenisine sunuyor.

Bu kapsamda Pursaklar Belediyesinden önümüzdeki günlerde sahnelenecek oyunlar ile ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklamada kursiyerlerin 6 farklı oyun sergileyeceği ifade edildi.

Pursaklar Belediyesinden tiyatro dolu akşamlar

"İLÇEMİZİ SANATLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin gösterimi yapılacak oyunlar öncesi vatandaşlara bir davette bulundu. Başkan Çetin "Tamamı kursiyerlerimizden oluşan PYM Tiyatro ekibimiz yine iş başında. Uzun uğraşlar sonucu ilk oyun ‘Sacide’ ile karşınızda olacaklar. Tüm tiyatro sever hemşehrilerimizi bu emeği alkışlamak üzere tiyatro gösterilerimize bekliyorum. Her daim ilçemizi sanatla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Gösteriler Kültür ve Turizm Bakanlığı Pursaklar Sahnesinde oynanacak. Gösteriler 23 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasındaki 6 farklı günde gerçekleşecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER