Pursaklar Belediyesinden sokaklarda yaprak temizleme çalışması

Yaz aylarının geride bırakılması ve özellikle son günlerde hava sıcaklıklarının iyice gerilemesi şehirde sonbaharın etkilerinin daha çok görülmesine neden oldu. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de yaz döneminde olduğu gibi bu dönemin gerektirdiği hizmetlerde bulunuyor.

Pursaklar Belediyesinden sokaklarda yaprak temizleme çalışması

Aşırı sıcaklarla beraber bol yağışlara sahne olan ve ülke çapında gündem olan durumların yaşandığı Ankara'da artık sonbahar günleri yaşanıyor. Kağıt üstünde sonbahara Eylül ayında girilmesine karşın Başkent'te 30 derece seviyelerinde hava sıcaklıkları görülmeye devam etmişti.

"TEMİZLEME ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK"

Hava sıcaklıklarının giderek azalması sonrasında bir sonbahar klasiği olan ağaçların yaprakları dökülme durumlarına rastlanır olmuştu. Nostalji yaşatmasının yanı sıra temizlenmesi de gereken bu durum ile ilgili Pursaklar Belediyesi ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar Belediyesinden sokaklarda yaprak temizleme çalışması

Pursaklar Belediyesi de konu ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımında "Park ve bahçelerimizde görsel şölen sunan sonbahar yapraklarının, ufalanmaya başlaması ile birlikte temizleme çalışmalarına başladık" diyerek ekiplerin yaptığı çalışmalar hakkında görseller paylaştı.

SOKAKLARDA FARKLI ÇALIŞMALARDA YAPILIYOR

Pursaklar Belediyesi ekipleri sonbahardan kaynaklı olarak düşen yaprakları temizlemeye ek olarak rutin temizlik faaliyetlerine de aynı şekilde devam ediyor. Ekipler varlığı büyük bir ihtiyaç olan fakat bakımsız kaldığında çok rahatsızlık veren çöp kutularını da temizliyor. Pursaklar Belediyesi "Kötü kokuları ile rahatsızlık oluşturan çöp komteynerlerini tertemiz yapıyoruz" insanların rahat olması için çalıştıklarına dikkat çekti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER