Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı

8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla bugün Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede yaşayan tüm kadınlar ziyaret edilerek, çiçekler ile kadınlar günü kutlandı.

Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması nedeni ile ilçedeki tüm kadınları ziyaret ederek, çiçek verdi. Hem Çetin hem de belediye personelleri tarafından bugün ilçedeki tüm evlere ziyaret gerçekleştirildi.

İlçede yaşayan tüm kadınlara, kadınlar günü vesilesi ile çiçekler dağıtılarak belediye ekipleri ile birlikte kapı kapı gezildi.

Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı

BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİNİZ!

Kadınlar günü hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle geleceğimizin şekillendirilmesinde hayati role sahip olan kadınlarımızı bu özel günlerinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde unutmadık. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kadınlar Günü vesilesiyle ilçemizde yaşayan bütün kadınlarımız için çiçeklerimizi hazırladık. Kapı kapı dolaşarak çiçekleri sahiplerine teslim ediyoruz. Bizlerde Peçenek Mahallesi’nde ablalarımıza ve küçük hanımefendilere çiçeklerini vererek, kadınlar gününü kutladık. Sizler bizim için çok değerlisiniz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi'nden Kadınlar Günü kutlaması! İlçedeki tüm kadınlara çiçek dağıtıldı - Resim : 2

Pursaklar Belediye personelleri Pursaklar’ın mahallelerinde çalınmadık kapı bırakmayıp kadınlara çiçeklerini verdi. Bununla birlikte de evlerinde olmayanlara ise çiçeklerini kapıların önüne koyarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bu şekilde kutladı.

SONRAKİ HABER