Pursaklar Belediyesi'nden destek: Okuduğu kitabın özetini getirenlere yeni kitap!

Okuyan Şehir Pursaklar projesini hayata geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçede çok sayıda Millet Kıraathanesi açılışını gerçekleştirmişti. Okuduğu kitabın özetini getiren kişilere Pursaklar Belediyesi tarafından yeni kitap dağıtılmaya başlandı.

Pursaklar Belediyesi'nden destek: Okuduğu kitabın özetini getirenlere yeni kitap!

Kitap okumayı teşvik etmek için çok sayıda projeyi hayata geçiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe genelinde 7 Millet Kıraathanesi açılışı gerçekleştirmişti. Gençlerin sessiz ve sakin bir ortamda ders çalışmalarını sağlamak ve kitap okuma alanları sunmak üzere geliştirilen proje yoğun ilgi görürken Okuyan Şehir Pursaklar projesi için yeni duyuru yapıldı.

OKUYAN ŞEHİR PURSAKLAR: KİTAP ÖZETİ GETİR YİNE KİTABI GÖTÜR!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kitap okumayı teşvik etmek için yeni projeleri peş peşe hayata geçirmeye devam ederken Okuyan Şehir Pursaklar projesi bunlar arasında yer almıştı. Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile "Okumayı seven herkes, bir kitap özeti ile yeni kitabını alabilir. Yeter ki siz okuyun… Okuyan Şehir Pursaklar" denilerek okuduğu kitabın özetini getiren kişilere yeni kitap verileceği duyuruldu.

Pursaklar Belediyesi'nden destek: Okuduğu kitabın özetini getirenlere yeni kitap!

Pursaklar Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda yeni kitap almak isteyen kişilerin okumuş oldukları kitabın özetini A4 formatında el yazısı ile yazarak paylaşmalarının yeterli olacağı ifade edildi. Kitap özetleri Pursaklar Yaşam Merkezi'ne teslim edilirken yine aynı adresten teslim alınabilecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER