Pursaklar Belediyesinden bebeklere Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyesi

Pursaklar Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların memnuniyeti için çeşitli programlara yer verirken bu kez yeni doğan bebekler için hazırladığı hediye paketine dair bilgiler verdi.

Pursaklar Belediyesinden bebeklere Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyesi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiğini ifade eden Pursaklar Belediyesi, ilçedeki her bir vatandaşın hayatına dokunmak üzere yeni projeler geliştirmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde yeni doğan bebekleri, “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” hediye seti ile karşıladığını duyururken programa ilişkin bilgiler de verildi.

Pursaklar Belediyesi, yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak adına dünyaya gelen minikleri “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” hediyeleri ile karşılıyor. ‘‘Minik yavrularımızı Allah, analı babalı büyütsün’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ailelere her zaman destek olacaklarını bildirdi.

PURSAKLAR’DA BEBEKLER ‘‘HOŞ GELDİN KÜÇÜK HEMŞEHRİM’’ HEDİYELERİ İLE KARŞILANIYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Anne ve babaların mutluluklarına ortak olarak maddi durumlarına bakılmaksızın bebeklerimizi, Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyeleri ile karşılıyoruz.'' dedi. Başkan Çetin, evinde yeni bebek heyecanı yaşayan çiftler için hediyeler hazırladıklarını ifade ederek ''Evlat sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan çiftlerimize küçük de olsa katkıda bulunmak, bizler için gerçekten mutluluk verici.

Pursaklar Belediyesinden bebeklere Hoş Geldin Küçük Hemşehrim hediyesi

Minik yavrularımızı Allah, analı babalı büyütsün. Ailelerine düğünlerini görmek de nasip olur inşallah” ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede yeni doğum yapan anneler bebeklerinin doğum belgesi ya da kimlik kartları ile birlikte Pursaklar Yaşam Merkezinde bulunan Tebessüm Çarşısına gelerek ‘‘Hoş Geldin Küçük Hemşehrim’’ hediye setini alabiliyor. Tamamen ücretsiz olan bu set, karşılıksız olarak ailelere veriliyor.

SONRAKİ HABER