Pursaklar Belediyesi'nden arsa satışı ve taşınmaz kiralama ihalesi

Pursaklar Belediyesi tarafından 22 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında arsa satışı ve havuz kulvarı, oda ve ATM alanı kiralama işi yapılacağı açıklandı. İhale tarihi ve fiyatları belli oldu.

Pursaklar Belediyesi'nden arsa satışı ve taşınmaz kiralama ihalesi

22 Eylül 2024 tarihli Resmi Gazete ile yayımlanan ihale duyurusu kapsamında Ankara Pursaklarda belediye tarafından arsa satışı ile havuz kulvarı, oda ve ATM alanı kiralama işi düzenleneceği açıklandı. İhale tarihi 3 Ekim 2024 olarak açıklanırken ihaleye katılmak isteyen kişi ya da kurumlardan talep edilen belgeler ile ihale koşulları da belirlendi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ ARSA SATIŞI VE ATM KİRALAMA İHALESİ DÜZENLEYECEK!

Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ihale duyurusu ile mülkiyeti belediyeye ait olan taşınmazlar için satış ve kiralama işlemi yapılacağı açıklandı.

Pursaklar Belediyesi'nden arsa satışı ve taşınmaz kiralama ihalesi

Pursaklar Belediyesi'nden arsa satışı ve taşınmaz kiralama ihalesi - Resim : 2

Pursaklar Belediyesi'nden arsa satışı ve taşınmaz kiralama ihalesi - Resim : 3

Pursaklar Belediyesi Encümen Salonu içerisinde düzenlenecek olan ihalenin şartnamesi Pursaklar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlar Müdürlüğü üzerinden temin edilebilecek. İhale şartnamesi içerisinde tüm detaylar, ihale bilgileri ve katılım koşulları ile evrakları yer alacak. İhaleye katılarak taşınmazlar için teklif vermek isteyenler belirlenen geçici teminat tutarını ödeyerek hazırlamış oldukları teklif zarflarını son teklif verme tarihine kadar teslim etmekle yükümlü tutulacaklar. İhale evraklarını eksiksiz olarak teslim eden kişi ve kurumlar 3 Ekim tarihinde düzenlenecek olan ihalede en yüksek teklifi sunarak taşınmazları satın alma ya da kiralama hakkını elde edecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER