Pursaklar Belediyesi'nden 15 - 20 yaş arası gençlere özel kamp programı!

Ankara'nın ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atarak vatandaşların dikkatini çekmeye devam ediyor. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi de ilçedeki gençlere özel gezi programları ile adından söz ettiriyor.

Pursaklar Belediyesi'nden 15 - 20 yaş arası gençlere özel kamp programı!

Pursaklar Belediyesi'nden 15 - 20 yaş arası gençlere özel kamp programı! - Başkent Ankara'da belediyelerin imza attığı etkinlikler vatandaşlardan tam not almaya devam ediyor. Birbirinden farklı ve yeni etkinliklere imza atmaya devam eden belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi, ilçedeki gençlerin sosyal yaşamına değer kazandıracak projelerine devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA TAKİP ET

Pursaklar Belediyesi tarafından gençlere yönelik düzenlenen Gençlik Kampı da ilçede ikamet eden 15 - 20 yaş aralığında erkekler için duyuruldu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN GENÇLERE ÖZEL KAMP PROGRAMI

Pursaklar Belediyesi tarafından gençlere özel olarak hazırlanan Gençlik Kampı programı oldukça dikkat çekti. Gençlik Kampı programı kapsamında ''Haydi Gençler'' diyenPursaklar Belediyesi de Samsun'un Ladik ilçesine Gençlik Kampı düzenleyeceğini kaydetti. 15 - 20 yaş arasındaki erkeklere özel olarak sunulan Gençlik Kampı 24 - 27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Pursaklar Belediyesi'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada ise ''Gençler zaman daralıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Samsun Ladik'te düzenlemiş olduğu ve 90 kişiyi davet ettiği 3 günlük Gençlik Kampı için bugün saat 17:00'a kadar müracaat etmeyi unutmayınız. Kültür Müdürlüğü 2.kat Katılımcılar kura ile belirlenecektir.'' denildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER