Pursaklar Belediyesi Zafer Haftası özel konser düzenleyecek! Pursaklar Ali Kınık konseri ile yıkılacak

Ankara'da ilçe belediyeleri bu yaz pek çok konseri başkentlilere ücretsiz olarak sundu. Pursaklar Belediyesi de Zafer Haftası programları kapsamında ağustos ayına damga vuracak konser programını açıkladı. Konser takvimi ise merak konusu oldu.

Pursaklar Belediyesi Zafer Haftası özel konser düzenleyecek! Pursaklar Ali Kınık konseri ile yıkılacak

Pursaklar Belediyesi Zafer Haftası özel konser düzenleyecek! Pursaklar Ali Kınık konseri ile yıkılacak - Başkent Ankara'da çeşitli konserler halka ücretsiz olarak sunuluyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile pek çok Ankara'nın pek çok ilçesinde konser programları düzenlenirken Pursaklar Belediyesi de vatandaşa ücretsiz konser programı hazırladı. Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel hazırlanan konser programları kapsamında Pursaklar Belediyesi'nin de halka açık konser vereceği bildirildi.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamalar kapsamında ilçedeki konser programını duyurdu. Konser programının ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlar da araştırmalarına başladı.

PURSAKLAR'DA ZAFER HAFTASI KONSERİ DÜZENLENECEK

29 Ağustos tarihinde başlayacak olan konser programına dair detaylı bir açıklamaya yer verenPursaklar Belediyesi, resmi Twitter hesabı üzerinden ''Zafer Haftası özel programı Ali Kınık bizlerle…'' ifadelerini kullandı. 29 Ağustos Salı günü saat 20:30'da Pursaklar Saray Selçuklu Meydanı'nda düzenlenecek olan Ali Kınık konserine tüm halk davet edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER