Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır?

Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılacağı merak konusu oldu. İlçede yüzme kurslarına olan rağbet artarken kursların kaydına ilişkin merak edilenleri derledik.

Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır?

Hava sıcaklığının etkisini artırması ile birlikte vatandaşlar da havuzlara akın etmeye başladı. Yüzme kurslarına olan ilgi de her geçen artarken Pursaklar Belediyesinin Kapalı Yüzme Havuzunda yüzme kursları tüm hızıyla devam ediyor. Bu çerçevede ilçe halkı da ''Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır?'' sorusuna yanıt arıyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu’nda yüzme antrenörleri eşliğinde eğitim alan çocukların çalışmalarını yakından takip ederken kursların kaydına ilişkin merak edilenleri de derledik.

PURSAKLAR BELEDİYESİ YÜZME KURSLARINA NASIL KAYIT YAPTIRILIR?

İlçe sakinlerine birçok farklı spor branşında eğitim imkanı sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, çocukların yaz aylarında daha verimli vakit geçirmesi ve sporla tanışmasının amaçlandığı kurslar ile alanında uzman antrenörler eşliğinde yüzme öğrenen çocukların aldıkları eğitimleri takip ediyor.

Pursaklar Belediyesi yüzme kurslarına nasıl kayıt yaptırılır?

Günübirlik kullanım, üyelik ve yüzme kurslarının devam ettiğini belirten Başkan Çetin, eğitimler dışında 7’den 70’e tüm vatandaşların yüzme havuzuna gelerek bunaltıcı yaz sıcaklarında, bir nebzede olsa serinleyebileceklerini ifade etti.

Yüzme kurslarına kayıt yaptırmak ve havuz imkanından yararlanabilmek için ikametgah belgesinin zorunlu ve yeterli olduğu kaydedildi.

SONRAKİ HABER