Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu yoğun kullanımdan dolayı genel bakım işleri için zaman zaman kapanma kararlarını açıklarken Kurban Bayramı tatili nedeniyle de bayramın ilk 2 günü hizmet vermedi. Ancak belediyeden yeni bir açıklama geldi.

Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak

Pursaklar Belediyesi ilçedeki çalışmalarına devam ediyor. İlçeye yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ederken özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği yüzme havuzları ile ilgili de Pursaklar Belediyesinden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kapalı Yüzme Havuzu, geçtiğimiz haftalarda yoğun ilgi görmeye devam ederken bu kullanımdan dolayı oluşan eksikliklerin giderilmesi ve yıllık genel bakım işleri için geçici süreliğine bakıma alınmıştı. Söz konusu bakım çalışmaları sonrası yeniden hizmete başlayan Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, Kurban Bayramı tatili nedeniyle de kapatılmıştı.

PURSAKLAR BELEDİYESİ KAPALI YÜZME HAVUZU NE ZAMAN AÇILACAK?

Pursaklar Belediyesi yaz aylarının gelmesi ile birlikte artan hava sıcaklıklarından bunalan vatandaşların uğrak yeri haline gelen Pursaklar Kapalı Yüzme Havuzunda bakım - onarım çalışmaları sonrası bayram arasına girdi. 16 Haziran tarihinde idrak edilemeye başlanan Kurban Bayramı nedeniyle kapanma kararı alan Pursaklar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, bayramın ilk 2 gününe denk gelen 16 - 17 Haziran tarihleri arasında kapalıydı. Pursaklar Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yaptığı duyuruda havuzun bayramın 3'üncü günü olan 18 Haziran tarihinden itibaren açılacağını ifade etti.

Pursaklar Belediyesi Yüzme Havuzu bugün itibariyle hizmete açılacak

Pursaklar Belediyesi kapalı yüzme havuzu bayramın 3. ve 4. gün havuz hizmet vermeye devam edecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER