Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Pursaklar ilçesinde yollarda vatandaşların rahat ve konforlu ulaşım sağlayabilmesi adına tahrip olmuş yolları yenileme çalışmaları devam ediyor. Devam eden çalışmalar kapsamında yollarda asfalt dökme ve parke taşı döşeme gibi hizmetlerde bulunuluyor.

Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor

Yaz ayları insanların daha fazla yollarda olduğu ve şehir içi ulaşımın sıklaştığı bir dönem olarak biliniyor. Bu zamanlarda her hangi bir yol sıkıntısı yaşanmaması adına çalışmaların tamamlanmasına önem veriliyor.

Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor

YOLLARDAKİ SORUNLAR GİDERİLİYOR

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de son günlerde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. İlçenin yüzlerce sokağında gerekli görülen bakım ve onarım işlerini gerçekleştiren belediye ekipleri araç sahiplerinin zorlanmadan seyretmesini sağlıyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında zamanla tahrip olmuş Pursaklar yollarına asfalt dökme, beton yol yapma ve parke taşı döşeme faaliyetlerinde bulunuluyor.

“YOLLARIMIZI MODERN VE SAĞLIKLI HALE GETİRİYORUZ”

Devam eden yol bakım çalışmaları kapsamında konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yoğun bir süreç içinde olduklarına işaret etti. Başkan Çetin “Belediye olarak belirlediğimiz planlama ve program çerçevesinde gece gündüz demeden yol yenileme çalışmalarına devam ediyoruz. İlçemizde altyapısı tamamlanmış noktalarda yollarımıza hemen müdahale ederek modern ve sağlıklı hale getiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ilçemizin yaşam standartlarının yükselmesine katkı sunma hedefiyle çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediyesi yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor - Resim : 2

Yollardaki sorunların giderilmesi ilçe halkı içinde önemli bir husus olarak göze çarpıyor. İlçede yaşayan vatandaşlarda hızlı bir şekilde sürecin sona erdirilmesini bekliyor.

SONRAKİ HABER