Pursaklar Belediyesi yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, park ve bahçeler için bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, sık kullanım alanları olan yeşil alan ve parklardaki bankların bakım-onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, tamir gerektiren ve yıpranan bankları yeniliyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle Ankara'nın Pursaklar ilçesinde vatandaşlar serinlemek için park ve bahçelere gidiyor. Bakıma ihtiyaç duyulan yerlere Pursaklar Belediyesi ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ediyor ve vatandaşın istekleri doğrultusunda sahada bulunuyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda bulunan bankların veya kamelyaların bakım-onarım çalışmaları devam ediyor.

"HER AN KULLANIMA UYGUN PARK VE BAHÇELER İÇİN GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ"

Pursaklar Belediyesi, yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Pursaklar Belediyesi, şeffaf belediyecilik anlayışı ile sosyal medya hesabını aktif kullanan belediyelerden biri olarak ön plana çıkıyor. Pursaklar Belediyesi, eski adı Twitter olan X hesabı üzerinden konuya ilişkin bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda ise "Her an kullanıma uygun park ve bahçeler için görevimizin başındayız" ifadeleri yer aldı.

Pursaklar Belediyesi yeşil alanlardaki bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor

Her yaştan vatandaş, Pursaklar Belediyesi tarafından kendileri için yapılan parklarda, banklarda, kamelyalarda vakit geçiriyor. Çeşitli nedenlerden dolayı banklarda yıpranma söz konusu olabiliyor. Ekipler ise en kısa sürede çalışmalar gerçekleştirerek, eskisinden de sağlam bir görüntü ortaya çıkarıyor. Söz konusu sorun, arıza ve taleplere karşı hazırlıklarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, çalışmalarını yaz-kış sürdürüyor.

Vatandaşlar ise Pursaklar Belediyesinin park ve bahçeler için gerçekleştirdikleri çalışmalar karşısında büyük memnuniyet duyduklarını belirtiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER