Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Ankara yıllar geçtikçe kalabalıklaşmaya devam ediyor. Şehrin göç alması ve içinde bulunan nüfusun çoğalması yeni imar çalışmalarını beraberinde getirdi.

Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Başkentin merkez ilçelerinden olan Pursaklar'da da bu konuda hummalı bir çalışma sürecinden geçiliyor. İlçenin nüfusunun giderek artıyor oluşu nedeniyle boşta olan arazilerde yerleşim yerleri ile dolmaya başladı.

GÜVEN İÇERİSİNDE ULAŞMA VURGUSU

Ankara'da yeni yerleşim alanları oluşturulan yerler arasına Pursaklar Belediyesi de katıldı. Yeni yerleşim yerlerinin yapılması nedeniyle Pursaklar Belediyesi de burada yaşayacak olan vatandaşların istedikleri yerlere kolayca gidip gelebilmesi adına yol çalışmalarını hızlandırdı.

Pursaklar Belediyesi yeni yerleşim yerleri için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de devam eden yeni imar yolu yapım çalışmaları hakkında konuştu. Başkan Çetin "Artan nüfus ve yeni yerleşim yerlerinin çoğalması nedeniyle ilçe dışından gelen vatandaşlarımızın evlerine herhangi bir aksaklık olmadan ulaşabilmeleri için ilçemize yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyoruz. Yeni açılan yollarımızla birlikte hemşehrilerimiz, ev ve işyerlerine güven içerisinde ulaşım sağlama imkânı bulacak" ifadelerini kullandı.

ÇALIŞMALARIN SÜRDÜRÜLECEĞİ İFADE EDİLDİ

Pursaklar Belediyesine bağlı ekipler aldıkları direktifler kapsamında ilçedeki Şadi sokakta çalışmalarını hızlandırdı. Söz konusu yeni yol yapım çalışmalarının gelişerek ve değişerek sürmeye devam etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER