Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenleneceği açıklanan Yaz Spor Okullarında 7-14 yaş aralığındaki çocuklar, sporla dolu bir yaz ayı geçiriyor. İlçedeki çocukların etkinliklere olan ilgisi devam ederken çocuklar da doyasıya eğleniyor.

Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor

Spora, sporculara ve spor alanlarına yatırım yapacağını duyuran Pursaklar Belediyesi, her yıl ücretsiz olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları için kayıtları aldı. Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okullarında 7 - 14 yaş aralığındaki çocuklar, sporla dolu bir yaz ayı geçiriyor.

2 Temmuz'da başlayan eğitimler için futbol, basketbol ve voleybol kurslarına katılan çocuklar doyasıya eğlenirken Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de ‘‘Her sene geleneksel hale getirdiğimiz üzere 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik olarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde okul bahçelerinde spor eğitimi veriyoruz’’ ifadelerine yer verdi.

PURSAKLAR'DA ÇOCUKLARA ÖZEL SPOR KURSLARI

Çocukların yaz tatilinde zamanlarını verimli geçirebilmeleri için geleneksel hale getirdikleri Yaz Spor Okulları eğitimi için kayıt sürecinin başladığını belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Spor alt yapısına yapmış olduğumuz yatırımlarla gencinden yaşlısına bütün hemşehrilerimize hitap eden birçok spor dalında eğitim hizmeti veriyoruz.'' bilgisine yer verdi.

Pursaklar Belediyesi yaz tatilindeki öğrencileri sporla buluşturuyor

''Çocuklarımız, alacakları eğitimler ile hem boş vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirirken, enerjilerini de doğru yerlerde atabilmelerine imkân sağlayacağız'' diyen Başkan Çetin, bu kurslara olan ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER