Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimleri, aralıksız sürüyor. Yaz tatili boyunca çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor

Pursaklar Belediyesi, gençlere dolu dolu bir yaz yaşatıyor. Belediye, yaz tatili boyunca çocukların hayata daha sağlıklı bir şekilde hazırlanabilmeleri için spor dolu bir yaz geçirme imkanı sunuyor.

Gençlerin tatil dönemini eğlenerek ve öğrenerek geçirmeleri için çalışmalar yapan Pursaklar Belediyesi, futbol, basketbol ve voleybol konularında kurs vereceğini duyurmuştu. Ankara'nın Pursaklar ilçesinde yapılan yaz spor okulları eğitimleri, yoğun bir katılımla devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Her sene geleneksel hale getirdiğimiz üzere 7-14 yaş aralığındaki çocuklarımıza yönelik olarak uzman eğitmenlerimiz eşliğinde okul bahçelerinde spor eğitimi veriyoruz. Çocuklarımız, alacakları eğitimler ile hem boş vakitlerini kaliteli bir şekilde değerlendirirken, enerjilerini de doğru yerlerde atabilmelerine imkan sağlayacağız. Ücretsiz vereceğimiz kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz."

YAZ SPOR OKULLARINDA EĞİTİMLER SÜRÜYOR

Pursaklar Belediyesi X hesabından yaptığı paylaşımla Yaz Spor Okullarında eğitimlere devam ettiklerini açıkladı. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

"Yaz tatili boyunca çocuklarımızın, televizyon ve telefon ekranlarından uzaklaşarak spor yapabilmelerine, hayata sağlıklı ve daha mutlu hazırlanabilmeleri için her sene olduğu gibi bu sene de Yaz Spor Okullarında eğitimlerimize devam ediyoruz."

Pursaklar Belediyesi Yaz Spor Okulları eğitimlerine devam ediyor

Aileler ise Pursaklar Belediyesi'nin ücretsiz bir şekilde açtığı Yaz Spor Okullarında çocuklarının son derece verimli zaman geçirdiklerini ve bu durumdan memnuniyet duyduklarını anlattı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER