Pursaklar Belediyesi yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlara ücretsiz berber hizmeti sunuyor!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin birbirinden farklı hizmetleri bulunuyor. İlçe belediyeleri sundukları hizmetlerle vatandaşların dikkatini çekerken Pursaklar Belediyesi de ücretsiz berber hizmetlerine devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlara ücretsiz berber hizmeti sunuyor!

Ankara'nın 25 ilçe belediyesi vatandaşa sundukları hizmetlerle dikkat çekmeye devam ediyor. Belediyelerin birbirinden farklı proje ve etkinlikleri ücretsiz bir şekilde vatandaşlara sunulurken Pursaklar Belediyesi de ücretsiz hizmetlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden yaşlı ve özel gereksinimli bireyler için ücretsiz berber hizmetine devam ediyor. Yaşlı ve özel gereksinimli bireyler için bakım hizmeti sunan Pursaklar Belediyesi, bu hizmeti ile takdir toplamaya devam ediyor.

PURSAKLAR'DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ VERİLİYOR

Pursaklar Belediyesi tarafından verilen berber hizmetine ilişkin ayrıntılar da merak ediliyor. Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, özel gereksinimli ve berbere gidemeyen yaşlı vatandaşlara yönelik berber ve temizlik hizmeti vermeye devam ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, projenin başladığı tarihlerde yaptığı açıklamada sosyal belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini belirtti. Ücretsiz berber hizmeti projesi ile ilgili konuşan Başkan Çetin, "Belediye olarak hemşehrilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla Pursaklar'da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için 'Evde Berber ve Temizlik' hizmetimizi başlattık.

Pursaklar Belediyesi yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlara ücretsiz berber hizmeti sunuyor! - Resim : 2

En önemli gündemimiz; vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu ve rahatlığıdır. Yaşlı ve özel gereksinimli vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak ve onlara her anlamda destek vermeye devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Pursaklar Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada ise ‘’Pursaklar’da yaşayan özel gereksinimli ve yaşlı hemşehrilerimiz için ÜCRETSİZ evde berber hizmetimiz devam ediyor.'' denildi. Randevu için;

0312 551 9741/ 9745 numaralı hattın aranması gerektiği bildirildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER