Pursaklar Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi iş birliğiyle hayata geçirilecek olan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar devam ediyor. Zaman zaman yapılan çalışmalara ilişkin güncel bilgilere yer verilirken saha çalışmaları takip ediliyor.

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğiyle ilçede Millet Bahçesi yapımı için harekete geçildi. Pursaklar Millet Bahçesi’nin hayata kazandırılması için çalışmalar devam ederken 220 dönüm arazi üzerine yapılan, ormanlık alanı ve yeşil alan olarak tasarlanan Pursaklar Millet Bahçesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Beş ayrı bölgede hummalı şekilde çalışmalarını sürdüren belediye personellerini de zaman zaman Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, saha çalışmaları kapsamında ziyaret ediyor. Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, inşaat alanlarını gezerek projede gelinen son nokta hakkında bilgiler almayı sürdürüyor.

‘‘PURSAKLAR’DA YAPIMI DEVAM EDEN 7’DEN 70’E HER VATANDAŞIMIZA HİTAP EDECEK OLAN MİLLET BAHÇESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDUK’’

Pursaklar Millet Bahçesi yapım sürecini yakından takip ettiklerini belirten Başkan Çetin, ‘‘Pursaklar’da yapımı devam eden 7’den 70’e her vatandaşımıza hitap edecek olan Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulunduk. Pursaklar’ın en büyük prestij projesi olan Millet Bahçesinde ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.'' dedi.

Pursaklar Belediyesi ve TOKİ iş birliğiyle Millet Bahçesi yapımı devam ediyor

Yoğun yeşil alanı, dinlenme alanları, oyun alanları, spor alanları ile ilçe halkının yorgunluklarını atmalarını sağlayacak bir projeye imza attıklarını ifade eden Başkan Çetin, biyolojik gölet ile birlikte yaşam alanı tasarladıklarını ifade etti.

SONRAKİ HABER