Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin sosyal medya hesabı üzerinden ilçedeki gençleri ve aileleri yakından ilgilendiren bir paylaşımda bulundu. Söz konusu paylaşımda önümüzdeki günlerde başlayacak spor faaliyetlerinden bahsedildi.

Pursaklar Belediyesi ücretsiz yaz spor okulları kayıtları başlıyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Ankara'nın Pursaklar ilçesinde de binlerce genç eğitim hayatlarında bir seneyi daha geride bırakarak tatile girdi. Eylül ayına kadar tatilleri devam edecek gençler vakitlerini faydalı bir şekilde değerlendirmek için arayışa girdi.

Pursaklar Belediyesi de bu konuda gençleri yakından ilgilendiren bir duyuru yayınladı. Söz konusu duyuruda gençler için futbol, basketbol ve voleybol kurslarına kayıtların başlayacağı bildirildi.

GENÇLER İÇİN SPOR DOLU BİR YAZ FIRSATI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Yaz spor okulları kayıtları başlıyor" diyerek gençleri kurslardan faydalanmaya davet etti. Haftanın 4 günü ilçedeki 11 farklı yerde devam edecek kurslarda gençler kendilerini sportif anlamda geliştirme ve sosyalleşme fırsatı bulacak.

Pursaklar Belediyesi tarafından ücretsiz olarak verilen kursların kayıtları 24-28 Haziran tarihleri arasında ilan edilen okullarda alınacak. 7 ile 14 yaş grubu arası için geçerli olacak kurs 2 Temmuz'da başlayacak ve 23 Ağustos'ta sona erecek.

YÜKSEK İLGİ BEKLENİYOR

Ücretsiz olması ve gençlerin en çok ilgilendiği spor dallarına yönelik olmasından dolayı kurslara ilginin yüksek olması bekleniyor. Kurslarda kendilerini keşfeden gençler ise bu alanlarda ilerlemeyi sürdürüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER