Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Sacide oyunuyla başladı

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sanat dolu günler devam ediyor. Pursaklar Belediyesinin açtığı kurslarda eğitim gören kursiyerler dün akşam izleyici karşısına çıktı.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Sacide oyunuyla başladı

Pursaklar Belediyesi geçtiğimiz günlerde yaptığı duyuruda 7 Eylül'e kadar 6 farklı tiyatro oyununun sahneleneceğini duyurmuştu. Sanatsal faaliyetlere önem veren Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen ilk oyun Pursaklar halkı ile buluştu.Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Sacide oyunuyla başladı

PYM Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan 6 oyunun ilk olan Sacide, Kültür ve Turizm Bakanlığı Pursaklar Sahnesinde oynandı. Kursiyerler tarafından sahnelenen oyuna ilgi memnuniyet verdi.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Sacide oyunuyla başladı - Resim : 2

BAŞKAN ÇETİN'DE GÖSTERİMDE YER ALDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de oyunu takip etmek için Pursaklar Sahnesine geldi. Oyuncuları tebrik eden ve onlara çiçek takdiminde bulunan Başkan Çetin "Bu kıymetli kardeşlerimin hepsi Yaşam Merkezimizdeki tiyatro kursuna katılarak yeteneklerini keşfetti, kendini geliştirdi. Şimdi oyun sergiliyorlar. Canı gönülden kutluyor, hepsiyle gurur duyuyorum" şeklinde konuştu. Başkan Çetin ayrıca gösteriye göstermiş oldukları ilgiden dolayı izleyicilere de teşekkür etti.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Sacide oyunuyla başladı - Resim : 3

SAHNELENECEK 5 OYUN DAHA VAR

Kurslarda eğitim gören bireyler tarafından ilerleyen günlerde 5 farklı oyun daha izleyiciler ile buluşacak. Bu etkinliklerde de ilgi ve alakanın aynı düzeyde olması bekleniyor. Oyuncuların kurs eğitimi almış vatandaşlar olması gösterilere ayrı bir anlam katıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER