Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Paydos dedi

Pursaklar Belediyesinin Ağustos ayının son günlerinde başlattığı 6 oyunluk Tiyatro günleri dün gece oynanan Paydos oyunu sona erdi. Belediye bünyesinde tiyatro eğitimi alan kursiyerlerin sahneledikleri oyunlar özel anlar yaşattı.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Paydos dedi

Pursaklar özel bir kültür sanat dönemini daha geride bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda Pursaklar Belediyesi tarafından duyurulan, tamamı kursiyerler tarafından hazırlanan 6 farklı tiyatro oyununun sahnelenme süreci tamamlandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde oynanan oyunlarda tiyatro alanında ünlü kişiler tarafından yazılan oyunlar seyirciler ile buluşturuldu. Oynanan 5 farklı oyunun ardından dün akşam Paydos oyunu ile Tiyatro günleri tamamlandı.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro günleri Paydos dedi

PURSAKLAR HALKI TİYATRO SALONUNU DOLDURDU

Cevat Fehmi Başkurt tarafından yazılan Paydos oyununa ilgi yüksek oldu. Yoğun bir kalabalık tarafından izlenen oyun sonunda seyirciler alkışlarla oyuncuları tebrik etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Kültür ve Sanatın Merkezi olmaya devam ediyoruz. Tamamı kursiyerlerimizden oluşan PYM Tiyatro Atölyemiz 'Paydos' oyunu ile hemşehrilerimizle buluştu. Kursiyerlerimizi kutluyorum" şeklinde konuştu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin bir çok defa ilçede kültür sanat faaliyetlerine devam edecekleri ifade etmişti. Bu kapsamda ilerleyen günlerde belediyenin girişimi ile yeni programların Pursaklar halkı ile buluşturulması bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER