Pursaklar Belediyesi Tiyatro Atölyesi oyunlarını binlerce kişi izledi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, tiyatro konusunda istekli olanlar için Belediye bünyesinde tiyatro atölyesi eğitimi veriliyor. Bu kursta sahnelerin tozunu yutan kursiyerler hazırladıkları oyunlar ile izleyici karşısına çıkıyor.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro Atölyesi oyunlarını binlerce kişi izledi

Pursaklar Belediyesi kültür sanat açısından kendisini geliştirmek isteyen bireylere yönelik çok sayıda kurs veriliyor. Kurslarda eğitim alan vatandaşlar çeşitli programlar kapsamında eğitimlerini sergileme fırsatı buluyor.

YÜZLERCE KURSİYER SAHNE DENEYİMİ YAŞADI

Pursaklar Belediyesi de vermiş olduğu bu eğitimlerden olumlu geri dönüşler almayı sürdürüyor. Pursaklar Belediyesine bağlı Yaşam Merkezinde eğitim alan kursiyerler ulaştığı seyirci rakamı ile bu durumu gözler önüne serdi.

Pursaklar Belediyesi Tiyatro Atölyesi oyunlarını binlerce kişi izledi

Konu ile ilgili Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kendileri için memnuniyet verici gelişmeyi paylaştı. Başkan Çetin "Pursaklar Yaşam Merkezi Tiyatro Atölyemiz 7 farklı oyunu 19 kez sergiledi. Bu oyunlarda amatör 335 oyuncu yerini aldı ve 11.132 kişi ile buluştular" şeklinde konuştu.

"GENÇ YETENEKLERİ ARIYORUZ"

Kursiyerlerin hepsini ayrı ayrı kutladığını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Genç yetenekleri arıyoruz. Yeteneklerini keşfetmeleri için onlara fırsat tanıyoruz" diyerek bu konuda hevesli olanları kurslara davet etti.

Pursaklar Belediyesi bir çok başlıkta kültür sanat kursu vermeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili bilgi almak isteyenlerin Pursaklar Belediyesine bağlı sosyal tesislere gitmesi yeterli.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER