Yeni Karaköy Mahallesi tarafından Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirilen aşure programına Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin de katıldı.
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, paylaşmanın ve bereketin simgesi olan Muharrem ayı münasebetiyle hafta boyu hemşehrilerine aşure ikram etti. Arından ise Karaköy Mahallesinde düzenlenen aşure programına dahil oldu.
Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'dan Mete Gazoz'a tebrik mesajı!
Aşure programı mahalle sakinleri tarafından organize edildi. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin dışında aşure dağıtım programına İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Nihat Sevil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil de katılım sağladı.
Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET
Pursaklar Belediyesi personel alımı yapıyor! Alım listesi yayımlandı!
Pursaklar Belediyesi çocukların yüzünü güldürdü! Pazar alanında eğlenceli dakikalar yaşandı
Programa dair açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, paylaşmanın, kardeşliğin birlik ve beraberliğin iç içe yaşandığı Pursaklar’da dolu dolu bir Muharrem ayı yaşadıklarını dile getirdi.
Yeni Karaköy Mahallesinde düzenlenen Aşure programına İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile katıldıklarını sözlerine ekledi. "Büyük emek veren mahalle sakinlerimizden Allah razı olsun. Allah kabul etsin, bereketli olsun’’ ifadelerini kullandı.
Daha fazla Ankara haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.