Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonu çocuklara mutluluk oldu!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi tarafından birçok yaz etkinliği düzenlenirken özellikle de çocuklar unutulmadı.

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen piknik organizasyonu çocuklara mutluluk oldu!

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Kreş Okulu’nun düzenlediği piknik organizasyonunda birçok çocuğun mutluluğu gözlerinden okundu. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin piknik organizasyonunda çocukları yalnız bırakmadı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Pursaklar Belediyesi tarafından birçok yaz etkinliği düzenlenirken özellikle de çocuklar unutulmadı. Çocukların mutlulukları ve keyifli zaman geçirebilmeleri için farklı etkinlikler düzenlenirken Nezaket Kreş Okulu’nun düzenlediği piknik organizasyonunun tadını çocuklar çıkarttı.

3-2.jpg

Çeşitli oyunların oynandığı, birbirinden neşeli ve eğlenceli anların yaşandığı piknikte Başkan Ertuğrul Çetin çocukları yalnız bırakmazken sürekli olarak eşlik etti. Çocukların mutluluğunun önemine vurgu yapan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şunları söyledi;

‘‘Kreş öğrencilerimiz piknik etkinliğinde piknik yaptılar. Ben de aralarına katılarak çocuklarımızın oyununda yerimi aldım. Çocuklarımız ile bir araya gelmek bütün yorgunluğumuzu alıyor. Her anlarında yanlarında olamasak da fırsat bulduğumuz zaman onlarlar bir araya gelmeye büyük önem gösteriyoruz. Onların neşesi bizlere ekstra güç katıyor. Çocuk olmak kadar güzel bir şey olabilir mi şu hayatta. Hepsini çok seviyorum’’

2-2.jpg

haberankara.com

SONRAKİ HABER