Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor

Pursaklar'da belediye ekipleri günün her anında ilçedeki sorunları gidermek adına sahada yer alıyor. Ekipler sadece çöpleri toplamakla kalmıyor aynı zamanda çöp konteynırlarını temiz tutarak çevre sağlığını da koruyor.

Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor

İlçelerdeki meskenlerde vatandaşların en çok dikkat ettiği konuların başında belediye ekiplerinin çöpleri düzenli olarak toplaması yer alıyor. Çöpleri toplamada en ufak bir aksamanın ciddi sonuçlar oluşturacağının farkında olan Pursaklar Belediyesi çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor.

TEMİZLİĞİN ÖNEMİ GÖZLER ÖNÜNE SERİLİYOR

Nüfusun arttığı yerlerde zorunlu olarak yapılması gereken hizmetlerde de artış meydana geliyor. Pursaklar Belediyesi de bu konuda hassas bir şekilde davranıyor. Pursaklar Belediyesine bağlı ekipler düzenli olarak vatandaşların çöplerini attığı konteynırları temizliyor.

Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor

Bu çalışma ile söz konusu konteynırlarda virüs ve bakteri oluşmasının önüne geçilirken aynı zamanda vatandaşların rahatsız olması da engelleniyor. Yapılan temizlik çalışması ile kötü koku yayılması engellenerek ilçe sakinlerinin günlük hayatlarına sorunsuz bir şekilde devam etmesi sağlanıyor.

Pursaklar Belediyesi sokaklarda kötü kokuyu engelliyor - Resim : 2

EKİPLER İLÇEYE YAYILDI

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de önceki söylemlerinde ilçe sakinlerinin refahını birinci konuları yaptıklarına dair ifadelerde bulunmuştu. Vatandaşların huzurunun bozulmaması adına yapılan çalışmalar farklı alanlarda ve düzenli olarak sürüyor. Pursaklar Belediyesi ekipleri kamu alanlarında, park ve bahçelerde de aynı şekilde eksikleri gideriyor.

SONRAKİ HABER