Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde park ve bahçeler konusundaki hassasiyet devam ediyor. Vatandaşların bu yerleri çok sevdiğinin bilincinde olan belediye yönetimi, parkları onların ihtiyaçlarına göre yeniden düzenliyor.

Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor

Özellikle Ankara gibi bozkır iklimine sahip olan yerlerde insanların boş zamanlarını değerlendirmesi için yapılan parklar büyük önem taşıyor. Şehir hayatının yoğun olduğu bu yerlerde kendileri için yapılan parklara giden vatandaşlar için bu yerlerin donanımlı ve taleplere cevap vermesi önem taşıyor.

PARK DAHA İYİ HALE GELECEK

Konu ile ilgili olarak Pursaklar Belediyesi yaptığı açıklama ile Sinan Hitay Parkında yapılan bakım işlemlerinden bahsetti. Söz konusu açıklamada parkı günümüz koşullarına göre modern bir hale getirdiğini ifade eden Pursaklar Belediyesi yakında parkı yeniden hizmete açacaklarını ifade etti.

Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını daha modern bir hale getiriyor

Yapılan işlemler ile ilgili bilgiler veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin "Bu doğrultu da kullanıma uygun olmayan parklarımızı sıfırdan yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah Sinan Hitay Parkımızı, yenilenmiş ve daha çok fonksiyon kazanmış hali ile yakında yeniden hizmete açacağız’’ şeklinde konuştu.

PURSAKLARIN PARKLARINDA BAKIMLAR SÜRÜYOR

Sinan Hitay parkındaki süreç yoğun bir şekilde devam ediyor. Ek olarak Pursaklar Belediyesi ekipleri ilçe genelinde park ve bahçelerde genel olarak benzer bir çalışma süreci yürütüyor. Park ve bahçelerdeki eksikleri gideren belediye ekipleri vatandaşın konforlu bir şekilde işlemlerine devam etmesini sağlıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER