Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor

Pursaklar Belediyesinin ilçeye yatırımları devam ederken bu yatırımlar da vatandaşların gündeminde yer alıyor. İlçeye kazandırılan yeni alanlar hakkında Pursaklar Belediyesinden açıklamalar gelirken mevcut alanlar da yenilenerek geliştirilmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor

Pursaklar ilçesinin değer kazanması için yeni projelere imza atılmaya devam ediyor. Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye yeni kazandırılan projelerin yanı sıra mevcut yapılar da yenilenirken bu kez Sinan Hitay Parkının yenilendiği belirtildi.

Prestij değeri yüksek park alanlarını ilçeye kazandırmak üzere harekete geçen Pursaklar Belediyesi, mevcut park alanlarını baştan aşağı yenileyerek, kullanışlı ve modern hale getirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor.

PURSAKLAR SİNAN HİTAY PARKINDA YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kullanım açısından sağlıklı olmayan ve deforme olan parkları, günümüz koşullarına uygun olarak sıfırdan yenileme çalışmalarına devam eden Pursaklar Belediyesi, Sinan Hitay Parkı yenileme çalışması başlattı. ‘‘Sinan Hitay Parkımızı, yenilenmiş ve daha çok fonksiyon kazanmış hali ile yakında yeniden hizmete açacağız’’ diyen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, mevcut parkları günün şartlarına uygun biçimde baştan sona yenilediklerini ifade etti.

Pursaklar Belediyesi Sinan Hitay Parkını yeniliyor

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin; ‘‘İlçemize modern, yeşili bol, temalı oyun gruplarının bulunduğu, spor aletlerinin yer aldığı sosyal alanlar, parklar kazandırmaya devam ediyoruz.'' dedi. Açıklamasının devamında ilçe halkının memnuniyetinden duyduğu mutluluktan bahseden Başkan Çetin, ''Sıfırdan yenilediğimiz ve ilçeye kazandırdığımız parklarımızın büyük rağbet görüyor olması, bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Bu doğrultu da kullanıma uygun olmayan parklarımızı sıfırdan yenileme çalışmalarımıza devam ediyoruz.’' açıklaması ile sözlerini sonlandırdı.

SONRAKİ HABER