Pursaklar Belediyesi şehit ailelerini Şanlıurfa gezisine gönderdi

Ankara'nın Pursaklar ilçesinden ülkenin farklı illerine yapılan gezilere bir yenisi eklendi. Belediye yönetimi şehit ailelerini ücretsiz olarak Şanlıurfa'yı gezmeye götürdü.

Pursaklar Belediyesi şehit ailelerini Şanlıurfa gezisine gönderdi

Türkiye'nin bağımsızlığını ve bölünmez bütünlüğünü korurken canlarını feda eden şehitlerin geride bıraktığı ailelerine sahip çıkılmaya devam ediliyor. Maddi açıdan kendilerine destekler sağlanan şehit ailelerine, manevi olarak da çeşitli program ve etkinlikler ile yanındayız mesajı veriliyor.

Pursaklar Belediyesi de bu kapsamda anlamlı bir organizasyona imza attı. Belediye yönetimi çok sayıda şehit yakınını, tarihi yönüyle Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve ülkenin en çok ilgi çeken şehirlerinden Şanlıurfa'ya gönderdi.

Pursaklar Belediyesi şehit ailelerini Şanlıurfa gezisine gönderdi

BAŞKAN ERTUĞRUL ÇETİN BİZZAT YOLCU ETTİ

Şehit yakınları çıktıkları geziye Pursaklar Belediyesi önünden uğurlandı. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yolculuk öncesi şehit ailelerini uğurlamaya belediye binası önüne geldi.

Başkan Çetin yolculuk öncesinde otobüsün içine girerek şehit yakınları ile sohbetler etti. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehit ailelerine Şanlıurfa gezisinde keyifli vakit geçirmeleri temennisinde bulundu.

Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Başkan Ertuğrul Çetin "Aziz şehitlerimizin bize emaneti kıymetli ailelerini çok merak edip görmeyi istedikleri Peygamberler Şehri Urfa’ya uğurladık. Sağ salim gidip gelsinler inşallah" dedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER