Pursaklar Belediyesi sağlık için tehdit oluşturan durumlara müdahalesini sürdürüyor

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kent genelinde temizlik faaliyetlerini sürdürüyor. Söz konusu çalışmalar ile mevcut kirliliğin bir tehdit olmadan önüne geçiliyor.

Pursaklar Belediyesi sağlık için tehdit oluşturan durumlara müdahale ediyor

Temizlik konusu vatandaşların evlerinde olduğu kadar dışarıda da dikkat ettiği konuların başında geliyor. Kısa zamanda müdahale edilmediğinde istenmeyen boyutlara kadar yükselen cadde, sokak ve kamusal alan kirliliği konusunda Pursaklar Belediyesi ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar Belediyesi çalışanları çöp kutularını sıklıkla bakımdan geçirerek temiz kalmalarını sağlıyor. Ekipler ayrıca sokaklara atılan çöp kutusuna sığmayacak büyüklükteki eşyaları da bulundukları yerden kaldırıp estetik kirliliğin de önüne geçiyor.

"KÖTÜ GÖRÜNTÜLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ"

Konu ile ilgili "İlçemize yakışmayan kötü görüntüleri ortadan kaldırıyoruz" diyen Pursaklar Belediyesi tespit edilen ya da şikayet üzerine haberdar olunan alanlarda gerekli işlemleri uygulamaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi sağlık için tehdit oluşturan durumlara müdahalesini sürdürüyor

Pursaklar Belediyesi "Çöp konteynerlerini kokularından arındırmak adına çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sağlık açısından tehdit oluşturan moloz ve hafriyatları ortadan kaldırıyoruz" diyerek vatandaşların yapılan çalışmalardan da bilgi sahibi olmasını amaçlanıyor.

İNSANLAR İÇİN ÖNEMLİ HİZMETLER

Vatandaşlar sosyal anlamdaki hizmetleri önemsediği gibi altyapı ve çevre temizliği hizmetlerine de devam ediyor. Bu hizmetlerin düzenli olarak gerçekleştirilmesi insanlar tarafından olumlu olarak karşılanıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER